Nöje

Tova blev drottningen av Guldtuben

Av: 

Frida Söderlund

NÖJE

”But bitch, look at me now”.

Tova Helgesson blev drottningen av Guldtuben 2016.

– Det betyder otroligt mycket för mig, jag har alltid fått höra att jag aldrig kommer att bli något, säger hon.

Det fanns femton kategorier, men ingen vann lika många som Tova Helgesson, 16.

När Guldtuben, galan som prisar svenska Youtube-personligheter, gick av stapeln på Cirkus i Stockholm blev hon den stora vinnaren.

Förutom ”Årets stjärnskott” och ”Årets Youtubeklipp” vann Tova Helgesson också ”Årets vloggare”.

– Jag är lite chockad, jag vet inte vad jag ska säga, det här är sjukt. Det här trodde jag aldrig. Jag började med Youtube för ett år sedan, men jag tänkte aldrig att det här skulle hända. Alla har alltid sagt ”du kommer aldrig att bli någonting", but bitch look at me now!, sa hon från scenen.

Pewdiepie dök upp på skärm

Redan innan galan var hon överväldigad av all kärlek och support. I Nöjesbladets sändning sa hon att hon knappt kunde ta in allt som hände.

– Det betyder otroligt för mycket för mig, jag har alltid fått höra att jag aldrig kommer bli något, så därför betyder det så mycket för mig när sånt här händer. Jag blir så jävla glad, säger hon.

SE OCKSÅ

Sveriges youtubestjärnor prisas på Guldtuben

Kristina "Keyyo" Petrushina och Therese Lindgren vann två pris vardera, varav Therese Lindgren ett av kvällens tyngsta; ”Årets Youtuber”.

Och lite extra stjärnglans fick publiken smaka på när Felix ”Pewdiepie” Kjellberg dök upp på storbildsskärmen för att tacka för sitt pris som ”Årets gamer”.

– Det är sjukt snacka svenska igen. Tusen tack till alla fans som röstade. Det är riktigt kul att ha support i Sverige, det betyder väldigt mycket för mig, sa han.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Lista: Så mycket tjänar ”Guldtuben”-profilerna