Aina Lesse: Jag var rädd för ensamheten

Av: Louise Åström

Publicerad:

Berättar om livet som singel

1 av 3
Aina Lesse.

Aina Lesse blev singel under sommaren och var rädd för ensamheten.
Nu berättar hon om uppbrottet från Ludvig Turner och att lära sig att vara själv.
– Vi kanske blir ihop i framtiden igen. Men just nu är det bättre så här, säger hon till Nöjesbladet.

Aina Lesse, 24 är singel och berättar nu på sin blogg att hon varit rädd för att vara ensam.
– Jag har tyckt att det är jobbigt i många år. Jag hade pojkvän när jag var 16 år och vi var tillsammans i flera år. Man var ung och träffade någon ny kille snabbt efter. Jag tror att det är många som är så. Som bara hoppar in i kärleksrelationer och vänskapsrelationer där man umgås supermycket, säger hon till Nöjesbladet.

Strax innan midsommar i år tog det slut med pojkvännen Ludvig Turner, känd från Idol. Paret bodde ihop, berättar Aina. När förhållandet tog slut kom rädslan krypandes.
– När jag och Ludvig gjorde slut så kände jag bara 'gud vad sjukt, nu är det första gången jag är själv'. Jag har ingen kompis som jag träffar varje dag och jag har ingen ny kille. Jag var lite chockad och kände 'fan vad läskigt'. Det kändes konstigt att komma hem till en tom lägenhet och vara själv en kväll. Och att det ska vara så på obestämd framtid.

”Jag tyckte om honom så mycket”

Aina Lesse beskriver uppbrottet som att förhållandet inte funkade längre. Men hon har bara varma ord att säga om Ludvig Turner.
– Vi hade olika saker för oss. Det klaffade bara inte. Sedan vet man aldrig vad som händer. Vi kanske blir ihop i framtiden igen. Men just nu är det bättre såhär. Alla andra killar jag varit ihop med har jag hatat i efterhand. Men jag har verkligen inte ett ont ord att säga om Ludvig. Vi har ju haft det så kul ihop och himla bra tillsammans men det är bäst såhär just nu.

”Lever ungkarsliv”

Idag har Aina Lesse gjort upp med ensamheten och trivs bra som singel.
– Plötsligt kändes det inte så himla läskigt längre. Jag är en person som verkligen behöver min egentid. Jag mår jättebra av att vara själv ibland.

Det enda singelproblemet hon lider av är middagsdilemmat.
– Jag lever som en ungkarl just nu, med maten. Jag äter typ en burk majs för att jag inte pallar laga mat när jag är själv. Det är så jävla tråkigt men det får jag bli lite bättre på.

Är du och Ludvig vänner idag?
– Vi har inte umgåtts. Men han har hört av sig nu i efterhand och berättat att han tatuerat in min katt, Kattis, på armen. Jag känner mig hedrad, och Kattis också. Men jag vet bara inte hur hans flickvänner kommer att känna i framtiden av att han tatuerat in sitt ex katt på armen efter att vi har gjort slut, haha.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN