Samir Badran: Jag får hjälp dygnet runt

NÖJE

Visar upp sitt liv i nytt program

1 av 3 | Foto: PONTUS ORRE
Samir Badran.

Samir Badran jobbar så mycket att han tagit in folk för att hjälpa honom att få vardagen att gå ihop.

Nu får han dessutom en egen serie.
– Jag har inga kameror på toa som i Paradise Hotel. Men tittarna kommer få följa med från det att jag vaknar till det att jag går och lägger mig och släcker lampan, säger han till Nöjesbladet.

Samir Badran, 26, är en upptagen man. Han förklarar att han jobbar så mycket att han har tagit in folk som får hjälpa honom med allt ifrån vardagssysslor till att träna honom.
– Jag gör ju i princip ingenting själv. Jag har folk som hjälper mig omkring mig dygnet runt, säger han till Nöjesbladet.

Bland personerna som underlättar för Samir finns bland annat hans assistent som också fungerar som coach, en personlig tränare, en chaufför, ett management, en kameraman och en stylist.

”Problem med struktur”

Han beskriver själv hur hans adhd sätter käppar i hjulet när han försöker organisera sina dagar.
– Jag har problem med struktur i mitt liv. Adhd:n gör att jag är väldigt ofokuserad på grejer jag inte tycker är intressanta. Det var kaos i dag. Jag hinner inte med min vardag. Jag ringde min assistent och sa att jag hade panik.

Får eget program

Nu bjuder Samir dessutom in hela svenska folket till sitt liv. I sin nya serie ”Samir Badran – vägen till toppen” hoppas han att tittarna ska få se en annan bild av honom.
– Förhoppningsvis en bättre bild. För där får de se mig i min vardag. De kommer få se när jag lagar mat, när jag bråkar med min farsa, alla kärleksproblem, varför jag inte har tjej och varför jag har sämnproblem. Jag besöker en spådam och jag kommer bli hypnotiserad.

Varför har du valt att vara singel?
– Jag tror inte att en tjej skulle acceptera min livssituation för tillfället. De skulle inte palla. Jag har försökt att skaffa brudar. I slutändan har det alltid slutat med att de klagar på att det är för mycket jobb och att jag inte hinner med dem. Det gör det jävligt jobbigt.

Samir säger själv att hela hans privatliv ska visas upp i serien.

Men var går gränsen?
– Jag har inga kameror på toa som i ”Paradise Hotel”. Men tittarna kommer få följa med från det att jag vaknar till det att jag går och lägger mig och släcker lampan.

”Samir Badran – vägen till toppen” har premiär på dplay.se vecka 1, 2017.

ARTIKELN HANDLAR OM

Adhd