Experten: Amber Heards sms är äkta

NÖJE

”Drar slutsatsen att de är autentiska”

1 av 4

Skilsmässotvisten mellan Johnny Depp, 52 och Amber Heard, 30 fortsätter.

Smsen som ska ha skickats mellan Heard och Depps assistent har inte ändrats i efterhand, menar en dataexpert i dokument som People har tagit del av.

Samtidigt kommer uppgifter om att Amber själv gripits för att ha misshandlat sin ex-flickvän 2009.

Smsen i fråga ska ha skickats i maj 2014 och utdrag ur dem har publicerats i amerikanska medier. Samtalet mellan Amber Heard och Stephen Deuters uppges styrka Johnny Depps hustrumisshandel och assistenten skriver bland annat att skådespelaren börjat gråta när han förstått att han sparkat Heard.

Stephen Deuters har hela tiden förnekat att meddelandena är äkta. Nu bevisar ett tekniskt utlåtande motsatsen, skriver People.

”Är autentiska”

Tidningen har tagit del av ett dokument där den kriminaltekniska dataexperten Kevin Cohen undersökt säkerhetskopiorna från Amber Heards iphone.

– Söndagen den 5 juni 2016 blev jag ombedd att undersöka Amber Heards. Det var hennes normala rutin att synkronisera iphonen med datorn. Jag undersökte enheten som innehöll Ms Heards iphone-backuper och jag drar slutsatsen att de är autentiska, säger han.

People har också tagit del av ytterligare sms mellan Amber Heard och Stephen Deuters, där de diskuterar möjligheterna att skicka efter specialläkare för att hjälpa Johnny Depp att bli av med sitt missbruk.

Greps 2009

Samtidigt kommer nya uppgifter fram om Amber Heard. Enligt TMZ greps skådespelerskan 2009 efter att ha varit våldsam mot sin dåvarande flickvän Tasya van Ree.

Paret ska ha hamnat i bråk på Seattle-Tacoma International Airport, något som slutade med att Amber ryckte Tasya hårt i armen.

Amber infann sig i rätten dagen efter, men fallet lades ner.

Amber Heard och Johnny Depp var gifta i femton månader. Efter att skilsmässoansökan lämnades in har Heard anklagat Depp för att missbruka både alkohol och droger.

ARTIKELN HANDLAR OM