Alexander Hermansson om livet som gift man

1 av 4
NÖJE

Alexander Hermansson gjorde ett uppmärksammat frieri med flashmob-dans.

Nu berättar tv-profilen som första tiden som gift man.

– Det är sjukt speciellt att börja kalla varandra man och fru, det känns väldigt stort och seriöst, säger Alexander Hermansson.

Svt-profilen Alexander Hermansson, 24, ska för tredje året vara programledare för ”Sommarlov”. Under första inspelningen 2014 träffade han sin blivande fru Caroline. Nöjesbladet har tidigare skrivit om hans romantiska frieri där han med hjälp en ett stort dansteam gjorde ett musikalnummer för henne mitt på Lilla torg i Malmö. I april i år gifte de sig.

– Det var helt magiskt verkligen, det var precis så som vi önskat och drömt om. Vi försökte att inte ha för höga förväntningar för det är så lätt att saker går snett och då ville vi inte vara missnöjda med vår dag. Men den levde upp till alla våra förväntningar, säger Alexander Hermansson.

”Det var lite galet”

Något konventionellt bröllop var de inte intresserade av.

– Vi är ju inte så gamla, vi har väldigt stort barnasinne kvar, så vi hade Lejonkungen-tema på hela bröllopet. Det var en dröm som fick gå i uppfyllelse.

Inmarschlåten var ”Can you feel the love tonight”. Och när någon skulle hålla tal, istället för att man klirrade i glasen så spelades öppningslåten från filmen. Det var lite galet men vi var så nöjda, säger Alexander Hermansson.

Nu är de drygt en månad in i giftermålet och han har inte helt vant sig vid det nya livet.

– Det är såklart jättespännande och roligt. Det är ju inte som att någonting har förändrats över natten, det är mer startskottet för ett livslångt projekt som vi börjar bygga på nu tillsammans.

– Det är sjukt speciellt att börja kalla varandra man och fru, det känns väldigt stort och seriöst säger Alexander Hermansson.

”Panetoz kan bli galet”

Smekmånaden har de skjutit upp till efter sommaren när Alexander är klar med inspelningarna av ”Sommarlov”.

– Temat för i år är superhjältar vilket känns svinroligt, jag älskar superhjältar. Vi kommer locka fram superkrafterna som ruvar i alla, säger han.

Varje fredag kommer en artist och uppträder live under sändningarna.

Vilken grupp eller artist ser du mest fram emot?

– Panetoz är ju ett superroligt gäng så där kan det bli helt galet, säger Alexander Hermansson.

ARTIKELN HANDLAR OM