Kissie: Jag utnyttjades av män med slavkontrakt

1 av 2 | Foto: Alexandra ”Kissie” Nilsson.
NÖJE

Hon utnyttjades av män.

Nu berättar Alexandra ”Kissie” Nilsson hur hennes liv togs över av slavkontrakt efter succén med hennes blogg.

– De lurade mig på pengar och tvingade mig att göra massa saker, säger hon i podden ”Nagelsalongen i P3”.

Hon blev beroende av uppmärksamheten.

För Alexandra ”Kissie” Nilsson, 24, blev bloggen och reaktionerna den skapade snabbt en drog som hon är beroende av än i dag.

”Kissie” blev en egen person som började leva sitt eget liv.

I Sveriges Radios nya podd ”Nagelsalongen i P3” berättar hon om hur fejkat utekvällar på Stureplan med snodda bilder och legat hemma i mjukisbyxor.

”De lurade mig på pengar”

När succén var ett faktum kom männen som ville mjölka succén och som sedan kantat hennes karriär.

– När jag väl insåg att det fanns något värde i min blogg var det tre män som tog över mig i ett kontrakt där de praktiskt taget ägde mitt liv. De lurade mig på pengar och tvingade mig att göra massa saker. En av dem försökte ha ett förhållande med mig trots att jag var minderårig. När jag väl kom ut ur det där hemska kontraktet hamnade jag i nästa mans händer, även han har lurat mig på pengar, säger hon i podden.

Hon menar att det är ett utbredd problem i branschen.

– Många andra bloggerskor styrs av män, det ser ut som att kvinnorna styr den här branschen men så är det inte. Det är männen som gör allt och vi är den glittriga fina ytan mer eller mindre, det är det som gjort att jag tröttnat på det. Och såklart alla extrema kommentarer. De visar bara hur fruktansvärt trångsynta män kan vara, säger hon till ”Nagelsalongen i P3”.

Det har väckt en brinnande feminism i henne.

”Extra jobbigt med unga tjejer”

Som bland annat gjorde att hon la upp en bild på sina orakade armhålor.

– Jag blev triggad och alla har ju hår. Hälften av de som kommenterade tyckte att det var jätteäckligt och då vart det bråk. Det var mycket unga tjejer som skrev och det tyckte jag var extra jobbigt för det visar ju att de har lärt sig det, det är samhället som har lärt dem det, säger hon.

– Än i dag hör jag mina tjejkompisar säga att ”jag skulle aldrig vilja ha en kvinnlig kirurg”, då brinner det. Det sitter så djupt i oss.

Fotnot: ”Nagelsalongen i P3” släpps fredag kl. 10.00 här.

ARTIKELN HANDLAR OM