Ozzy Osbournes älskarinna talar ut: ”Han var mitt livs kärlek”

NÖJE

Drömmer fortfarande om rockstjärnan

1 av 2

Ozzy Osbournes älskarinna har svårt att släppa taget.

Hon älskar fortfarande rockstjärnan trots att de inte hörs längre och Ozzy går i terapi.
– När jag säger att han gav mig mitt livs kärlek, så menar jag det, säger hon till People Magazine.

Michelle Pugh älskar fortfarande Ozzy Osbourne. ”Han fick mig att känna mig som världens vackraste”, säger hon.

Michelle Pugh har pekats ut som Ozzy Osbournes älskarinna. I People Magazine talar hon ut om romansen. Enligt henne började hon umgås med den numera pensionerade rockstjärnan efter att hon som kändisfrisör färgat hans hår år 2011. Hon påpekar att kemin mellan dem var stark.
– Han fick mig att känna mig som den vackraste och mest uppskattade kvinnan i världen, säger hon till People.

Enligt Pugh var kärleken mellan dem på riktigt.
– När jag säger att han gav mig mitt livs kärlek, så menar jag det, säger hon i intervjun.

Ozzy ber om ursäkt

Ozzy Osbourne själv är av en annan synpunkt. Han anser att förhållandet endast var fysiskt och ett resultat av hans sexberoende.

– Han är ledsen om Ms. Pugh tog deras sexuella relation ur kontext. Han vill be om ursäkt till alla andra kvinnor han har haft sexuella relationer med. Sedan relationen med Ms. Pugh avslöjades har Ozzy börjat gå i intensiv terapi, säger hans representanter till People.

Enligt Pugh hörs hon och Osbourne inte längre. Något hon är ledsen över, kämpar med dagligen och drömmer mardrömmar kring. Trots det hyser hon inget agg mot sin forne älskare.
– Jag älskar honom fortfarande. Jag blev kör i en man som gav mig kärlek jag inte visste att jag kunde få, säger hon till People.

När det gäller Ozzys nuvarande kärleksliv berättade han nyligen att han och hans exfru Sharon har hittat tillbaka till varandra igen efter att ha varit gifta i 33 år och sedan separerat i maj i år, skriver People.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!