Hotellets uttalande: ”Han såg ut att må bra”

Tillägnar kommande fest till svenska stjärnan

avJosefine Holmqvist

En ny bild visar Avicii ombord på en yacht, dagen innan han hittades död, skriver kändistidningen TMZ. 

Sin sista tid i livet bodde han på hotellet Muscat Hills Resort i Oman.

I ett uttalande uppger hotellet att de ska tillägna en konsert till minne av världsartisten. 

Bilden togs på torsdagen, således dagen innan beskedet om Tim “Avicii” Berglings bortgång kom, enligt TMZ.

På bilden sitter artisten iklädd t-shirt och shorts vid relingen på en yacht, omgiven av två vänner som lutar sig mot honom. I ena handen håller han ett glas och med den andra handen gör han fredstecknet.

Bilden sägs ha tagits i Muskat i Oman, enligt TMZ. Det var också där, i Omans huvudstad, världsstjärnan hittades död på fredagseftermiddagen.

”Var extremt vänlig”

Sina sista dagar i livet var Tim ”Avicii” Bergling i Muskat i Oman, tillsammans med vänner.

Hotellet som Avicii med sällskap bodde på, Muscat Hills Resort, har uttalat sig om världsstjärnans bortgång på Instagram:

”Vi kan bekräfta att Avicii besökte Muscat Hill Resort och under sin vistelse var han extremt vänlig mot all vår personal, som vem som helst av våra andra gäster. Avicii såg ut att må bra och verkade njuta av sin vistelse här. Vi är extremt ledsna över att tagit del av de senaste nyheterna, och vi vill uttrycka våra kondoleanser till hans familj, vänner och fans”.

Hyllningskonsert till Avicii

Tidigare i uttalandet skriver hotellet att de av respekt för sina gästers privatliv inte kan ge några närmare detaljer om deras besökare på hotellet.

De berättar också att de tänker hålla en hyllningskonsert för den bortgångne artisten:

”Vi kommer att tillägna vår uppkommande Beats by the Beach-fest, som äger rum den 27 april, till minne av Avicii. Vi har även lamporna i bukten tända under natten för att hedra hans själ”.

ARTIKELN HANDLAR OM