Källor: Justin och Selena tar en paus – på grund av hennes mamma

1 av 2 | Foto: Chris Pizzello/AP
Selena Gomez och Justin Bieber.
NÖJE

Selena Gomez och Justin Bieber har tagit en paus i sitt förhållande.

Källor till Us weekly berättar om familjefejden som till slut orsakade uppbrottet.

– Det är huvudsakligen på grund av Selenas mamma och hennes ogillande av Justin, säger källan.

Popstjärnorna Selena Gomez, 25, och Justin Bieber, 24, blev nyligen tillsammans igen efter en tids uppehåll. Nyheten gladde deras fans världen över, men nu uppger flera källor till Us weekly att paret har tagit en paus.

– Selena och Justin har bestämt sig för att ta en paus, och det är huvudsakligen på grund av Selenas mamma och hennes ogillande av Justin, säger en källa.

Försökt övertala sin familj

När paret återigen började träffas i höstas hamnade Selena och hennes mamma i en stor konflikt med varandra. Mamman ska till och med ha kollapsat när hon fick reda på att dottern var kär i sitt ex igen. Hon ska ha svårt att lita på Justin och tycker att hennes dotter är för bra för stjärnan.

– Selena har försökt att övertala sin familj om att Justin har förändrats. Men hennes familj rör sig inte ur fläcken just nu, säger källan.

Bryr sig inte om henne

Selena genomgick en njurtransplantation i somras. Orsaken till uppbrottet ska vara bland annat att Justin inte bryr sig om någon annan än sig själv just nu.

– Så fort hon upptäckte det, gick hon sin väg, särskilt nu med sin hälsa. Hon vet att hon inte behöver honom, säger källan.

10 kvinnliga artisterna som tjänade mest 2017 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM