Första bilden på babyn

NÖJE

Britney Spears tog med sina söner till jobbet

Foto: all over press
ensamstående mamma Frånskilda Britney Spears har fullt upp med att ladda inför comebacken – och ta hand om sina två söner Sean Preston, 1, och Jayden James, 4 månader.

HOLLYWOOD

Här är den första bilden på Britney Spears yngste son, Jayden James.

Den togs när den lille pojken på fyra månader och hans ett år äldre bror fick följa med mamma till dansstudion.

Foto: all over press
Britney på väg hem efter dansträning.

Den 25-åriga popstjärnan är mitt uppe i förberedelserna inför comebacken.

Men i dag har Britney mycket mer att tänka på än bara karriären. Den frånskilda blondinen från Louisiana har två små söner att ta hand om.

Därför försöker Britney kombinera rollen som mor med yrkeslivet. Av bilden här intill att döma har hon redan lärt sig sköta de dubbla sysslorna.

I torsdags fick pojkarna följa med till en dansstudio i Hollywood. Där matade hon Sean Preston och granskade samtidigt det arbete som hennes koreograf och två dansare övat in. Hennes andra son, Jayden James, togs under tiden om hand av en av hennes assistenter.

Dansade själv

När den äldste sonen var mätt och belåten lämnade hon över honom till en barnvakt. Därefter tog hon själv del av dansträningen.

Sedan tidigare har Britney inlett inspelningen av sitt kommande album.

Men familjen och hennes nya romans med Isaac Cohen har tvingat henne att skjuta på comebacken. Plattan skulle först ha kommit till sommaren. Nu beräknas den – i bästa fall – släppas i november.

Tidigare Britney Spears-artiklar:

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!