Fantastiska felköp!

NÖJE

Även stjärnorna har missar i stilen

Ibland är det lite mörkt i garderoben. Men för dessa

tjusiga damer verkar det som att det var becksvart.

Spana in några riktiga modemissar.

Legenden Diana Ross, 63, är välkänd för sina extravaganta kreationer. På premiären av hennes senaste turné ville hon känna sig som en korsning mellan en fjäril och en vallmoblomma. Resultatet blev minst sagt voluminöst.

”Tokyo jag tänker på dig nu ?” men vad tänkte söta skådespelerskan Eva Green, 27, på när hon krängde på sig den här Diorklänningen med tunga geishavibbar? Lagda veck, rosetter och fina band är tre härliga saker i lagom dos. Med betoning på lagom.

Sångfågeln Joss Stone, 20, har verkligen använt hela målarlådan. Färg är härligt men någonstans måste man dra gränsen. Att håret matchar outfiten gör tyvärr inte saken bättre. Här poserar söta Joss på röda mattan under en låtskrivargala i New York.

Skandalmodellen Naomi Campbell, 37, dök upp i en minst sagt genomskinlig skapelse på en filmpremiär i Cannes.

Tankarna går osökt mot orensade fiskenät. Det här känns som en tanke som var bra i teorin men inte riktigt höll i praktiken.

Miss Top Model själv, Tyra Banks, 33, gjorde ett outplånligt intryck i sin Roberto Cavalli-kreation på en Emmygala i Hollywood. Massor med tyg, massor av puff och massor med märklig design och hmm, märklig nyans av brunt.

Australiens popgudinna Kylie Minogue, 39, brukar vara stilsäker. Men till premiären av ”Ocean’s thirteen” måste hon ha lyssnat på ett dåligt råd. Den här Dolce & Gabbana-versionen av den lilla svarta är lite allt möjligt. Men framför allt har skärpet halkat ner och satt sig kring knäna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode