Bianca Ingrosso: ”Jag är singel”

Därför tog det slut med kärleken – berättar om uppbrottet och terapin

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Bianca Ingrosso, 24, och pojkvännen Philippe Cohen, 24, har gjort slut.
Nu berättar hon om uppbrottet och att hon går i terapi.
– Vi kommer alltid att älska varandra, men det funkade liksom inte , säger hon.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Philippe Cohen har gjort slut.

Det berättar realitystjärnan när Nöjesbladet träffar henne inför vårens säsong av ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 och Dplay.

– Jag är singel, säger hon.

Är det jobbigt?

– Det är klart, alltså alla break-ups är ju tuffa, men jag tycker ändå att jag mår bra.

Får jag fråga vad det var som hände?

– Det var egentligen ingenting som hände. Vi kommer alltid att älska varandra, men det funkade liksom inte och kanske... jag vet inte.

1 av 3
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen.

Känner sig vilsen – går i terapi

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen träffades 2014 och har varit ett par från och till sedan dess. Förra året flyttade de ihop i Biancas lägenhet i Norra Djurgårdsstaden efter att ha haft distansförhållande en längre tid.

Men sambolyckan blev kortvarig. I oktober meddelade Bianca att hon och Philippe fortfarande var tillsammans, men att de hade flyttat isär.

För Nöjesbladet berättar Bianca Ingrosso om hur hon har känt sig vilsen och därför nu går i terapi.

– Jag är i en period nu där jag är ganska lost. Jag hade inte klarat det här utan terapi, säger hon.

– Jag kan inte säga att jag har tappat bort mig själv, men jag har lite tappat vad som är viktigt för mig. jag är ganska bra på att ge det som kanalerna vill ha och kan ibland ha trott att så länge de är nöjda så är jag nöjd. Men nu har jag kommit till en insikt om vad som är viktigt för mig. Det är den balansen jag håller på att hitta nu. Saker har gått så himla fort sen första säsongen.

”Vem är jag?”

”Wahlgrens värld” hade urpremiär i oktober 2016 och blev Biancas stora genombrott för en bredare publik. Nu har hon över 800 000 följare på Instagram, har sommarpratat i P1, sitter med i juryn i TV4:s ”Talang” och vann 2018 tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren kristaller för såväl årets program som årets tv-personlighet.

– Jag har hamnat i en position där jag får väldigt mycket förfrågningar. Jag vill göra allt för att det är så himla roligt, men jag kan inte göra allt. Och jag försöker hitta en balans också i att när man jobbar med sig själv och bara blottar sig själv hela tiden är det lätt att tappa bort vem den personen är, vem är jag och vad tycker jag är viktigt att hålla privat? Det har jag svårt med eftersom jag är ganska öppen, säger hon.

Jagad av tjejgäng på stan

Kändisskapet har också börjat sätta spår.

– Jag är ju inte så bekväm. Jag har tyckt att det har varit väldigt skönt att kunna gå bakom mamma och Benjamin förut och nu är det inte så längre. Förra veckan var jag tvungen att springa iväg från ett gäng tjejer på stan och de sprang efter mig. Jag kan tycka att det är lite jobbigt, säger Bianca.

– Lite det att man konstant, konstant, konstant, konstant är iakttagen, oavsett om jag har min kamera, eller vår kameramans kamera eller ”Talang” eller om att folk bara tittar på en, säger hon.

”Wahlgrens värld” sänds torsdagar 21.00 på Kanal 5.

Publicerad:

LÄS VIDARE