Chris O'Neill

The Christet utseende - Chris O’Neills magiska stilresa

Av: 

Tommy Gunnarsson

Magnus Edlund

NÖJE

”Är det karneval i stan? Nej då, det är bara Chris som gått helt bananas med en färgsprakande näsduk. Vågat!”

Han kom som en finansman i keps — men nu är han både ­välekiperad och  statsmannamässig! Se, läs och njut av modesagan Chris O’Neill

Chris och Madeleine på promenad.

Upper east side, New York, 26 september 2011

I början av Chris och Maddes förhållande gick Mr O’Neill omkring som en vanlig människa med bångstyrig frisyr i jeans och tröja. Endast solglasögonen avslöjade en längtan efter något att bära i urringningen.

 Madrid, 28 november 2011

Oj, här var det heta känslor på öppen gata! Inte så konstigt kanske, vem vill bli fotad i sin gå-ut-med-hunden-outfit? Vovven Zorro har dock inget emot kombon ljusblå shorts, kepa och fleecejacka.

Officiellt förlovningsfoto, 24 oktober 2012:

En förförisk blåmärkes­lila slips prydde Chris den där magiska höstdagen för snart tre år sedan. Håret låg som en smekning över hjässan, och det tihi:ades och kramades mest hela tiden! I övrigt var det svart kostym och vit skjorta som gällde för allas vår favorit­finansman.

Castle Clinton, New York, 8 maj 2013

Få kan ”go grå” på samma självsäkra sätt som Sveriges meste nästan-prins. En bred, grå slirre och en noggrant vikt bröstnäsduk är allt som krävs för att Chris ska spraka färgstarkare än alla andra!

Chris och Madde.

Östermalm, Stockholm, 16 maj 2013

Chris och Madeleine går en sväng på stan som folk gör mest. Chris känner sig uppenbarligen vågad och har dragit till med en ventilerande skjortöppning. Även här en ickevit, helcrazy näsduk!

Stockholms slott, 6 juni 2014

Fräsig karatepose ackompanjerad av en kostym av klassiskt snitt samt Kalixälvsblå (!) slips som en finstämd hyllning till sitt andra hemland.

Borgholm 14 juli 2013

”Röd ros i kavajslaget? Vad är det här för såssefasoner?” kanske någon tänkte på Victoriadagen i förrfjol. Men nej, den här bilden är bara ytterligare ett bevis på att Chrille aldrig bangar för att experimentera med färg och form. Den häftmasseblå halsprydnaden matchar som synes rosen utmärkt.

Riksmötets öppnande, Stockholm, 17 september 2013

Bom dia! Vänta, är det karneval i stan? Nej då, det är bara Chris som gått helt bananas med en färgsprakande näsduk. Vågat!

Borgholm, 14 juli 2014

Håll i hatten! På Victoriadagen tog Chris i från tårna och överraskade hela Öland med en åskhimmelsfärgad halsprydnad.

Harlem, New York, 24 januari 2015:

Lookin’ sharp i städernas stad, The big apple. Originalgrå kostym med svartvit hakflärp. Alla rätt.

Slottskyrkan, Stockholm, 17 maj 2015

På Carl Philips och Sofias lysning slog Chris ett slag för recycling när han, av allt att döma, återanvände sin ”tihi”-slips. Den vaksamme noterar även att prinsessmaken ekiperat sig i en mycket statsmannamässig dubbelknäppt kavaj.

ANNONS

Bubbleroom: Just nu upp till 70 % rabatt på mängder av styles! Passa på!

Extern länk från Bubbleroom SE

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Chris O'Neill

ÄMNEN I ARTIKELN

Chris O'Neill

Mode

Svenska kungahuset

Klick!