”Fest – i dagarna tre”

NÖJE

I juni gifter sig Andreas Johnson med Lisa Knapp – och dotter Ella blir tärna

1 av 4 | Foto: ”hoppas det blir jättebra” Andreas Johnson och Lisa Knapp har varit ett par sedan 2004. I sommar är det dags för giftermål. ”Det här är en sak man bara gör en gång i livet”, säger Andreas. Till vänster sjunger han med sin kör.

I juni gifter sig Andreas Johnson med sin Lisa Knapp i Järvsö kyrka.

Det berättade han i ”Körslaget” i går.

– Vi kommer ha fest i dagarna tre, säger han.

Lisa Knapp, 37, friade 2006. Sedan dess har Andreas Johnson, 31, burit ringen på höger hand för att undvika frågor.

I gårdagens ”Körslaget” avslöjade han var bröllopet kommer äga rum. Den 4 juni ska paret vigas i Järvsö kyrka och festen fortsätter i en gård intill.

– Det blir hyggligt stort, runt 150 personer, och mycket musik. Det här är en sak man bara gör en gång i livet. Jag hoppas att det blir en jättebra fest med nära och kära. Vi kommer att ha fest i dagarna tre, säger Andreas Johnson glatt efter sändningen.

Hemma är det Lisa Knapp som styr bröllopsplanerna, medan Andreas Johnson satsar på sin kör.

– Just nu är det mycket körslag i huvudet. Jag får försöka tänka lite bröllop i morgon. Men Lisa sitter bakom spakarna. Hon är fenomenal på sånt, säger Andreas.

Frieri-kupp

Lisa Knapp friade genom att skriva ”vill du gifta dig med mig?” på sin höggravida mage för fem år sedan. Andreas såg meddelandet när han av en slump lyfte på hennes tröja när han skulle klappa på magen.

”En bra sommar”

– Det har kommit några barn, sommarturnéer och skivinspelningar emellan. Men nu blir det en bra sommar, säger Andreas Johnson.

Han och Lisa Knapp blev ett par 2004. De har barnen Ella, 5, och Tim, tio månader. Ella kommer att vara tärna på bröllopet.