Paparizou redo ­ för comeback

Publicerad:

Sångerskan Elena Paparizou, 29, bor sedan 2006 i Greklands huvudstad Aten och har inte visat sig ­offentligt i Sverige på flera år. Nu funderar hon på att flytta hit igen – och släppa ett nytt album.

– Jag har varit i Sverige i snart 3 månader för att umgås med min familj i Göteborg och jag är även här för att känna efter om jag ska flytta tillbaka, säger Elena när Klick! träffar henne på filmpremiären av filmen” Jag saknar dig”.

– Jag var på väg att göra en ny satsning i Sverige redan 2009, men dessvärre dog min far på juldagen 2008, och på grund av att det var kaos på platsen som han var på fick ambulansen ha poliseskort fram. Det var väldigt tungt och jag tapp­ade orken att göra ­något då, säger Elena.

Under de senaste åren har Elena varit en av de få artister som ständigt får förfrågan att vara med i svenska Melodifestivalen och hon har hela tiden sagt nej. Men nu ­låter det lite annorlunda.

– Tidigare har jag sagt nej, men nu skulle jag kunna tänka mig att vara med. Men då som låtskrivare, det är bättre att nya artister får chansen i tävlingen, säger Elena.

Poppe Linge

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN