Läsarna just nu: Linda vinner i kväll

NÖJE

”...men Hannah Graaf blir etta i klädmatchen”

1 av 2
BÄST Vinnare i kväll? Aftonbladets läsare håller på Linda Bengtzing.

Linda Bengtzing är favorit både hos läsarna och vadslagningsbyråerna.

I hälarna har hon Electric Banana Band.

Högst betyg för kläder får Hanna Graaf.

Om Aftonbladets läsare får som de vill är det Linda Bengtzing och de elektriska bananerna som går vidare från deltävlingen i Leksand. Det visar omröstningen på Aftonbladet.se en timme direktsändningen av Melodifestivalen.

- Linda gör det enda rätta. Hon gör en klockren schlagerlåt och hon skapar äkta känsla med klädbyte och showar verkligen loss, menar signaturen "Lidingö".

17 gånger pengarna

Linda i kombination med Electric Banan Band gav en dryg timme före tävlingen hela 17 gånger pengarna hos en stor vadslagningsbyrå.

De professionella spelarna tror också stenhårt på Linda, som finns med i hela fyra av mest tippade kombinationerna som går vidare.

Favoritkombon bland spelarna är med Andreas Johnson.

Lite högre odds blir det med Magnus Backlund - 5,5 gånger pengarna.

Men alla gillar inte Linda Bengtzing.

- Om alla gamlingar hemma i tv-soffan ska rösta på Bengtzing kan vi ju lika gärna låta bli att vara med i Eurovisionen. Hon låter som en man, hennes possitiva sida blir lite väl mycket ungefär hela tiden. Jobbig och går en på nerverna. och som någon annan skrivit,låten hjälper henne inte någonstans, tycker signaturen "lite yngre gener".

Fem plus för Graafs blåsa

Anna Sahlene och Linda ger i gånger pengarna - lika mycket som Linda och Hanna Graaf.

Om läsarna får bestämma blir Graaf snuvad på en finalplats - men hon vinner överlägset omröstningen om snyggast scenkläder tack vare filmstjärnelook i en isglittrande blåsa.

Läs också:

Caroline Olsson