Nöjesliv i veckan

Måndag

NÖJE

Schyffert i Femman

Kanal 5:s nya humorprogram ”Veckans nyheter” har premiär, med Henrik Schyffert som nyhetsankare som tolkar vad som hänt de senaste dagarna på sitt eget sätt. På SVT börjar samhällsprogrammet ”Faktum” på en ny kula. Kanal 5 22.00 och SVT 2 20.00.

Tisdag

Cherry på gala

De prestigefyllda Grammisarna delas ut till dem som gjorde Musiksverige värt att lyssna på 2005. Ulrika Eriksson och Eagle-Eye Cherry leder galan, som äger rum på Cirkus i Stockholm och direktsänds i TV 4.

Onsdag

Madagaskar!

Den sköna animerade filmen ”Madagaskar” släpps på dvd. Se till att lägga vantarna på originalversionen. Ett annat släpp är humorserien ”Nisse Hults historiska snedsteg".

Torsdag

Oprahbesök

I december gästade Oprah Winfrey David Letterman i ”The late show”, vilket givetvis var hur stort som helst. På torsdag har vi en ny chans att se det historiska ögonblicket. ZTV 01,15.

Fredag

’München’-premiär

Steven Spielbergs sjukt välgjorda ”München” går upp på biograferna. Den är värd de nästan tre timmarna av din tid som den tar.

Lördag

Läbbigt

På TV4 börjar en kanonbra och rätt läbbig brittisk serie som ni inte får missa. ”Tyst vittne” handlar om rättspatologen Sam Ryan, som är vassare än polisen på att lösa mordfall. TV 4 20.00.

Söndag

Film och såpa

De dansare som inte håller mått-et ska ut ur TV 3: ”Floor filler” kl 20.00. Och ur Kanal 5:s ”Big brother” får också en stackars hoppfull deltagare kicken kl 21.00. Ni som föredrar film framför såpa får inte missa underbara ”Larry Flynt – skandalernas man”, ZTV kl 22.00.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM