Ariana Grande trakasseras efter Mac Millers död

Rapparen blev bara 26 år – överdos tros vara orsaken

På fredagskvällen nåddes världen av nyheten att artisten Mac Miller har gått bort.

Miller var under flera år tillsammans med den världsberömda sångerskan Ariana Grande – som nu beskylls för stjärnans död i sociala medier.

”Det här är ditt fel!”, skriver en person på Twitter.

Rapparen Mac Miller hittades död i sitt hem i Kalifornien på fredagen, blott 26 år gammal.

Miller hyllas nu av vänner och kollegor på sociala medier – men samtidigt får hans före detta flickvän Ariana Grande, 25, ta emot hat och hot på Twitter och Instagram.

På skärmdumpar som Buzzfeed har publicerat syns flera hotfulla tweets riktade mot sångerskan och flera personer kallar henne för ”bitch”.

”Det här är ditt fel, titta vad du har gjort”, skriver en användare.

Miller och Grande gjorde slut i år

Mac Miller och Ariana Grande var ett par i två år och gjorde slut i maj i år.

Under sommaren chockades Grandes fans när hon blixtförlovade sig med nye pojkvännen Pete Davidson – efter att bara ha varit tillsammans i en vecka – något hon blivit starkt kritiserad för.

Efter att Grande och Miller gjort slut har Ariana berättat om exets missbruksproblem och kallat förhållandet för ”giftigt”.

”Jag är ingen barnvakt eller mamma och ingen kvinna ska känna att de behöver vara det”, skrev hon på sin Twitter och syftade på förhållandet med Miller, och fortsatte:

”Jag har brytt mig om honom och att han ska vara nykter i flera år och bett för att han ska hitta balansen (och kommer alltid att göra), men att skylla på kvinnor för att en man inte kan hålla ordning på sitt liv är ett stort problem.”

Stängt av kommentarsfunktionen på Instagram

Samtidigt som hatstormen mot Grande pågår så är det många som istället skänker henne sitt stöd.

”Jag ser att många skyller på Ariana Grande för Mac Millers död. Vad är det för fel på er? Bara för att ett förhållande inte fungerar betyder det inte att ni är experter”, skriver en användare på Twitter.

”Ariana Grande har stängt av kommentarsfunktionen på Instagram för att flera skyller på henne för Mac Millers död... Ni är vidriga”, skriver en annan.

Artisten Ariana Grande tvingades stänga av kommentarsfunktionen på sitt Instagram.
Artisten Ariana Grande tvingades stänga av kommentarsfunktionen på sitt Instagram.
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN