Wahlgrens värld

Biancas tuffa höst pausar inspelningen av ”Wahlgrens värld”

Väljer att agera efter jobbiga upplevelserna

Av: 

Leo Pettersson

NÖJE

Det hektiska schemat ledde till panikångestattacker och kollapser.

Därför väljer Bianca Ingrosso att stoppa inspelningen av ”Wahlgrens värld” när ”Talang” går in i sin live-fas.

– De här inspelningsdagarna var ju sextontimmars dagar, säger hon till Hänt.

Den gångna hösten var inte enkel för Bianca Ingrosso, 23.

I november skulle hon träffa sina fans på Mall of Scandinavia i Solna. Men bara efter en timme tvingades hon lämna gallerian efter vad hon själv beskrivit som en panikattack.

Månaden dessförinnan berättade Bianca hur hon även kollapsat under inspelningen av TV4:s ”Talang”, där hon är ny jurymedlem. Efter den händelsen fick hon problem med minnet.

– Jag har ju inget minne kvar. Jag minns ingenting. Har jag inte skrivit ner det i min kalender minns jag inte vad jag ska göra eller vad det är för dag. Jag minns inte att jag träffat folk, har hon sagt i ”Wahlgrens värld”.

”Sextontimmars dagar”

Nu väljer hon att agera efter kollapserna.

”Talang” har nyligen börjats sändas på tv och längre fram kommer programmet att sändas live. Då kommer inspelningen av den nya säsongen av ”Wahlgrens värld” att pausas.

– Varför jag mådde så dåligt då var ju för att jag gjorde Wahlgrens värld också. De här inspelningsdagarna var ju sextontimmars dagar. Sen var vi lediga några timmar dagen efter och då filmade jag Wahlgrens värld, gjorde plåtningar, gick på möten, fotade samarbeten och satt med mejlen, säger Bianca Ingrosso till Hänt.

– Nu har vi planerat en paus med Wahlgrens värld under tiden som vi kommer att göra livesändningar. Lite bättre struktur.

Nominerades till tre Kristaller

Inspelningen av nästa säsong av ”Wahlgrens värld” är alltså redan igång.

Det har varit ett av den gångna höstens mest sedda program på Kanal 5 och programmet nominerades till tre priser på Kristallengalan. Pernilla Wahlgren, 50, och Bianca Ingrosso var bland annat nominerade i kategorin Årets tv-personlighet. Dock blev det inga vinster för den populära familjen.

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Bianca Ingrosso i tårar efter bråket

ÄMNEN I ARTIKELN

Wahlgrens värld

Bianca Ingrosso