Kördes till sjukhus efter fallolyckan i ”Farmen”

Ljög för att få komma tillbaka till gården

1 av 3 | Foto: TV4
Daniella Högström fick en hjärnskakning av fallet.
NÖJE

Deltagaren Daniella Högström skadades svårt i kvällens avsnitt av Farmen.

Efter en fallolycka fick hon både hjärnskakning och en nervskada i armen och fick köras in till sjukhus.

– Jag kände bara att det här är inte bra, säger hon.

Daniella Högström, 20, är en av deltagarna i årets upplaga av ”Farmen”. I kvällens avsnitt skadas hon så rejält att produktionen tvingades att köra henne till sjukhus.

– Jag skulle leka tuff och sprang på två stycken tjocka bjälkar som var blöta men det såg inte jag, så jag ramlade och slog bakhuvudet i ena bjälken och fastnade med armbågen mellan dem.

Åkte in till sjukhus

Till en början märkte hon ingenting mer än att hon blev lite yr. Tillsammans med de andra deltagarna gick hon tillbaka till huset och skulle äta.

– Då tar jag av mig tröjan och ser att hela armbågen är svullen. Så börjar jag känna att jag är yr, jag mår illa, jag har ont i armen. Jag kände bara att det här är inte bra.

Det hela eskalerade snabbt och till slut förstod både produktionen och de andra deltagare att hon behövde åka in till sjukhus för att få vård.

– De röntgade mig och konstaterade att det var hjärnskakning och att jag hade fått en intryckt nerv i armbågen.

Ljög för läkarna

Trots att läkarna rådde henne till att spendera natten på sjukhuset så ville Daniella snabbt tillbaka till gården. Hon säger att reglerna är att man inte får vara borta från inspelningarna mer än tolv timmar, annars riskerar man att åka ut.

– Min största rädsla var att jag skulle få åka hem, så jag ljög lite för dem på sjukhuset och sa att jag inte hade så ont som jag hade, säger hon.

Väl tillbaka på gården verkade hon pigg och glad, men hon avslöjar att allt bara var ett spel från hennes sida.

– Jag hade fått smärtstillande och min taktik att jag inte ville se skadad ut för då blir man snabbt ett offer. Men jag hade verkligen skitont, säger hon.

”Tur i oturen”

I dag mår Daniella bra och har inga men från olyckan.

– Jag har hört om folk som har huggit av sig fingrar och jag vet inte allt i det här programmet, så jag hade tur i oturen, säger Daniella Högström.

”Farmen” visas måndag-torsdag 19.30 samt söndagar 20.00 i TV4.

Här är alla vinnare av ”Farmen” – känner du igen dem? 00:34
ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen