Bråket mellan Rob och Chyna fortsätter

Det offentliga bråket mellan Rob Kardashian, 29, och Blac Chyna, 28, trappas upp.

Nu publicerar Rob en ny Instagrambild på dottern Dream - och får en utskällning av Chyna i kommentarsfältet.

Den infekterade familjefejden började i lördags. En förtvivlad Rob Kardashian la upp en rad Snapchat-filmer där han berättade att hans fästmö Blac Chyna hade lämnat honom och tagit dottern Dream med sig.

– Jag är förtvivlad. För det är snart jul och jag vill vara med mitt barn, sa han i ett av klippen.

I natt fortsatte bråket i sociala medier, skriver Daily Mail. Rob Kardashian la upp en bild på Dream och uttryckte sin saknad efter dottern.

”Saknar verkligen den här tjejen...har aldrig känt mig så kär i någon som jag gör i dig Dream. Titta, hon gör tummen upp. Trodde aldrig att en kvinna skulle försöka ta min lycka när allt jag velat är att göra henne lycklig”, skriver han.

”Jag är hjärtekrossad”

Det dröjde inte länge innan hans fästmö svarade i kommentarsfältet.

”Rob, sluta! Jag skickade den här bilden till dig!!!!!”, skriver hon.

”Och att du skriver till mig i kommentarsfältet visar bara min poäng ytterligare. Du blockerade mig och det är fucked up. Jag är hjärtekrossad. Jag älskade varje del av dig”, svarar Rob.

Strax efter att Rob delade med sig av paret uppbrott i lördags publicerade Blac Chyna ett långt Instagraminlägg som sedan raderades.

”Jag är färdig med det här. Hela året har jag tillbringat med att hjälpa Rob. Det är så sorgligt och patetiskt hur han kunde sjunka så här lågt – enbart för att mörka sina egna problem”, skrev hon enligt Entertainment Weekly.

Klanen Kardashian for dummies - relationskarta över världens mäktigaste realitysläktHär är första bilden på Blac Chynas bebis
Publisert:

LÄS VIDARE