Andreas Wijk är klar för ”Let’s dance” – tio år efter att ha behövt tacka nej

Sätter plus på livet – förklarar underkända kärleksbetyget

Andreas Wijk, 29, är klar för ”Let’s dance”.

Här får artisten och influencern sätta plus på livet just nu.

– Kärlekslivet får ett plus. Jag hinner inte dejta alls, säger han.

Andreas Wijk fick frågan att vara med i ”Let’s dance” för tio år sedan, men var då tvungen att tacka nej på grund av en hjärtoperation.

Men nu är han klar för programmet, något han först berättade i ”Efter fem” i TV4.

Till Aftonbladet säger Andreas Wijk att han tror att de flesta kanske tänker att han ska kunna dansa för att han sysslar med musik.

– Men jag har verkligen ingen aning om hur det här kommer att gå och hur jag ska kunna ta koreografi och fotarbetet. Det känns som att det är det som kommer att bli svårast, men det ska ju bli hur kul som helst. Som jag har förstått det är det här den roligaste bubblan man kan vara i.

Han vet inte vem danspartnern blir ännu, mer än att det blir en tjej.

– På min bröllopsdag är det så klart att jag ska dansa med min framtida man, men under ”Let’s dance” känns det fantastiskt att få dansa med en tjej.

Kärlekslivet Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus

– Kärlekslivet får ett plus. Jag hinner inte dejta alls just nu. Den senaste tiden har varit den mest intensiva i mitt liv.

Du kom ut nyligen, hur dina dm:s ut nu?

– Det vackraste är att de som slajdar in i dm främst gör det för att berätta sin egen story. Så det är inte lika mycket flört, utan mer ”tack för att du delar med av din historia, jag har varit med om samma sak”. Det tycker jag är de finaste typen av meddelanden man kan få.

Hälsan Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Psykiskt har jag aldrig mått bättre, speciellt efter den här hösten. Och efter ”Let’s dance” lär det vara fem plus för då lär jag vara i mitt livs bästa form fysiskt också.

Karriären Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Jag får göra allt som jag älskar just nu. Musiken kommer att ta mest del av tiden under det här året och det känns helt rätt. Jag får leva ut allt jag älskar i min karriär nu.

Ekonomin Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– 2023 kommer min främsta inkomst att vara musikrelaterat och det känns fantastiskt.

Framtidsplanerna Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Jag står inför mina livs största projekt. Jag kan tyvärr inte dela med mig av exakt vad det är än. Men mina framtidsplaner har faktiskt aldrig sett klarare ut, jag vet exakt vad jag ska göra kommande 1,5 år.

Andreas Wijk.
Andreas Wijk.
Publisert:

LÄS VIDARE