Hans Wiklund drabbad av hjärnblödning – är på sjukhus

Hustrun Emma Wiklund: ”Han får bästa tänkbara vård”

Publicerad 2023-03-17

Emma och Hans Wiklund.

Hans Wiklund har drabbats av en hjärnblödning.

Och har legat på sjukhus sedan förra veckan, meddelar hans fru Emma Wiklund på Instagram.

”Han får bästa tänkbara vård”, skriver hon.

Tv-producenten och radioprataren Hans Wiklund, 58, är inlagd på sjukhus sedan förra veckan, skriver hans fru, den tidigare supermodellen Emma Wiklund, 54, på Instagram.

”Han ligger sedan förra veckan inlagd på sjukhus efter att utan förvarning drabbats av en hjärnblödning”, skriver hon i ett inlägg.

Hans Wiklund.

Emma och Hans Wiklund träffades år 2000, och tre år senare gifte de sig. Tillsammans har de dottern Tyra och sonen Elis.

Förra året var Hans kommentator för Oscarsgalan på TV4 och tidigare arbetade han på Mix Megapol med radioprogrammet ”Gry Forsell med vänner”. 2020 gick han däremot över till den konkurrerande morgonshowen ”Morronrock” på Rockklassiker.

Tillsammans med Jonas Nilsson driver han även podden ”Inaktuellt” där de skämtar om allt och alla. Hans har även varit filmexpert i TV4:s ”Bionytt” och programlett Kanal 5:s ”Wipeout”.

Emma Wiklund.

Profilerna skickar kärlek

Under fruns inlägg strömmar det in kärlek till Hans och familjen.

”All kärlek Emma, jag hade ingen aning. Men Hans är en kämpe, alla tankar till er”, skriver programledaren Malin Stenbäck.

”Massa tankar och kraft till er!!!”, skriver tv-profilen Agneta Sjödin.

”Men oj! Finaste Hasse!”, skriver komikern Henrik Schyffert.

Marie Serneholt, Victoria Silvstedt och Gry Forsell har skickat hjärtan till Emma. Även Hans arbetsplats, Rockklassiker, har lämnat ett hjärta i kommentarsfältet.

A post shared by Emma S. Wiklund (@emmaofstockholm)

ANNONS

Följ ämnen i artikeln