Isabella Löwengrip om att dejta: ”Aldrig gått en vecka utan”

Berättar om kärlekslivet: ”För att täcka det här hålet inombords”

Isabella Löwengrip har börjat dejta igen.

I nya podcasten ”Isabella söker Sheila” berättar entreprenören om hur hon brukar döva sin ensamhet med ”killrelationer”.

– Det är för att täcka det här hålet inombords, säger hon.

Relationen med fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, tog slut i januari. Men i nya podcasten ”Isabella söker Sheila” berättar Isabella Löwengrip, 29, om hur dejtinglivet ser ut just nu.

– Det har nog aldrig gått en vecka i mitt liv där jag inte har dejtat nån, säger hon.

Isabella Löwengrip svarar inte direkt på poddkollegan Sheila Arnells, 30, fråga om hon dejtar någon just nu, men det framkommer ändå i podcasten att hon hörs med någon speciell.

Isabella Löwengrip beskriver sitt dejtande som ”en distraktion”.
Isabella Löwengrip beskriver sitt dejtande som ”en distraktion”.

Ligger inte runt

– Det är inte så att jag ligger runt, för det låter ofta så när jag pratar om det. Jag har nog aldrig gått hem med ett one night stand och det är svårt för mig att gå till en krog och gå hem med nån, för den personen kan berätta det för nån, det är lite känsligt så, säger hon i ”Isabella söker Sheila”.

Hon förtydligar också vad hon menar när hon pratar om dejtande.

– Oftast blir jag uppvaktad på nåt sätt. Så kanske vi går ut och äter middag och sen ses vi på nån vinkväll. och sen ses vi bara, kanske en två gånger i veckan och hänger, säger hon.

Dejtat personer hon inte gillat

Den populära influencern och entreprenören beskriver sitt dejtande som ”en distraktion”.

– Ibland har jag haft relationer med folk som jag inte riktigt tycker om. Och folk som inte alltid varit så snälla, säger hon.

Isabella Löwengrip beskriver hur hon har dejtat män för att döva sin känsla av ensamhet.

– Då har jag ändå nån att promenera med, dricka lite vin med, stå och prata med. Det är för att täcka det här hålet inombords. Då blir det en massa relationer som man tror ska fylla det hålet och då blir det mycket killrelationer, framför allt, säger hon i podcasten ”Isabella söker Sheila”.

Publisert:

LÄS VIDARE