Solsidan

Stjärnorna gästar i nya säsongen av ”Solsidan”

Dyker upp i kommande omgången av komediserien

Av: 

Andreas Hansson

NÖJE

På söndag landar en ny säsong av ”Solsidan” på Cmore.

Och i sedvanlig ordning bjuder serien på gästroller av kändisar.

Redan i trailern för nya säsongen av TV4:s långkörare ses två kända ansikten som tillskott till de sedan tidigare folkkära huvudpersonerna.

Artisten Lisa Nilsson har tidigare gästat komediserien ”Cleo” med Suzanne Reuter men gör nu en roll som Annas (Mia Skäringer) motspelare vid en filminspelning. Där dyker även Josef Fares upp som regissör vid produktionen.

Det är sedan tidigare känt att komikern Peter Apelgren spelar i de nya avsnitten, ihop med Katia Winter spelar han det nyinflyttade grannparet Eric och Suzy Kenneby, där hon har ett förflutet som Mickans (Josephine Bornebusch) klasskompis i lågstadiet. Henrik Schyffert spelade i filmen Annas nya pojkvän David Grimborg, en roll som återkommer i första avsnittet av den nya säsongen.

”Solsidans” sjätte säsong sänds i TV4 med start 20 oktober och tar vid 1,5 år efter spelfilmsversionen av serien och består av tio delar och är den första av tre planerade nya säsonger av serien.

Sedan tidigare har en lång rad kändisar gästspelat i ”Solsidan”: fotbollsspelaren Henrik Larsson, tidigare kulturministern Alice Bah Kuhnke, artisten Martin ”E-type” Eriksson, komikern William Spetz och Tilde de Paula Eby bland dem.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

En modern svensk humorklassiker levererar igen

ÄMNEN I ARTIKELN

Solsidan

Cmore

TV4

Lisa Nilsson

Peter Apelgren