Malin Åkermans barnbeslut under julhelgen

För ett år sedan gifte de sig.

Nu avslöjar svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman att hon och maken Jack Donnelly funderar på att skaffa barn.

– Min syster fick en bebis för sex veckor sedan. Så jag ska njuta av min systerdotter den här julen och mysa lite och se hur det känns, säger hon till Nöjesbladet.

Det var i april 2013 som svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman, 41, fick sonen Sebastian, 6, med dåvarande maken och musikern Roberto Zincone.

”Jag älskar honom mer än livet självt”, skrev hon i ett inlägg på Twitter.

Sju månader senare gick Malin Åkerman och Roberto Zincone skilda vägar, men sedan ett år tillbaka är hon gift med brittiske skådespelaren Jack Donnelly, 33.

När Nöjesbladet träffar Malin Åkerman på galapremiären av ”En del av mitt hjärta” där hon spelar huvudrollen avslöjar hon att de funderar på att försöka skaffa barn.

”Vi har funderat”

– Min syster fick en bebis för sex veckor sedan så jag ska njuta av min systerdotter den här julen och mysa lite och se hur det känns. Vi har funderat på barn, men vi får se vad som händer. Jag vet inte.

Blir det så blir det?

– Maybe…

Men det vore inte tråkigt?

– Det vore inte tråkigt. Men det vore inte heller tråkigt om livet fortsätter som det är. Men ärligt talat så är det lite femtio-femtio. Och det är mycket jobb med barn. Vi njuter just nu, det är ju fortfarande lite i början av allt och jag älskar det. 

Hur känns det förresten att vara gift?

– Det känns underbart. Det känns också rätt och väldigt bra. Jack kommer hit med min son i helgen. Vi ska fira jul i Skåne, och för första gången med alla syskon, alla män och alla barnbarn.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN