Dr Kärlek

Hade härligt snuskigt sex med min väninnas ex

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr Kärlek och svarar på era frågor om allt som rör relationer

avOlle Kvarnsmyr

Väninnans man dök upp. Rötjut inmundigades i mängder och härligt snusksex tog fart. Nu har allt blivit lite komplicerat.

FRÅGA: Jag är en singel frånskild kvinna på 39 år som bor i en medelstor stad med två barn. Allting är bra i mitt liv förutom att det saknas kärlek, ömhet, sex och fysisk kontakt. Det har på något sätt inte blivit tid för det. Jobbet, barnen och barnens alla aktiviteter tar all min tid. Mitt ex bor dessutom i Spanien så han tar bara hand om barnen under loven. Min bästa väninna har en väldigt rolig och trevlig man som hon har haft en relation med under två år. Vi tre och alla våra barn har umgåtts väldigt mycket tillsammans. Vi är alla är väldigt engagerade i våra barns idrottsförening som ledare och volontärer. Vi har även gjort flera resor tillsammans med våra respektive barn. Min väninna gjorde slut med killen vilket jag tyckte var väldigt tråkigt då vi hade det så bra alla tre tillsammans. I går dök killen upp och ville prata med mig om henne och livet i allmänhet. Vi lagade middag tillsammans och började dricka vin. Jag dricker inte så ofta men det kändes så bra och gott. Jag blev berusad. Han blev berusad och innan knappt någon visste vad som hände började vi kyssa varandra. Han var väldigt bra på att kyssas och det hela ledde till sex. Kanske mitt livs bästa sex vill jag tillägga. Det var härligt och riktigt snuskigt. Han tog en taxi hem efteråt och sov inte över. Dagen efter kände jag ånger över vad jag/vi hade gjort. Jag hade ju inte direkt några djupare känslor för mannen. Han är ju bara min kompis. En bra kompis också vill jag tillägga. Jag chattade med honom efteråt och han erkände att han kände på ett liknande sätt. Vi kom överrens om att detta inte skulle upprepas. Vilket det inte har gjort. Vi har träffats via idrottsföreningen och allt har varit okej. Nu till mitt problem: Det verkar som om min väninna har hittat tillbaka till den här mannen. De har pratat ut och anledningen till deras break up berodde på något missförstånd. Jag känner mig nu som en väldigt dålig vän. Ska jag berätta för henne om vår natt?

Hoppsan!

I bland är ärlighet överskattat

DR KÄRLEK SVARAR: Ja det kan du göra. Om du vill sabba till vänskapen med din vän, sabba deras förhållande och krångla till det på idrottsföreningen. Visst är ärlighet alltid den bästa vägen. Men ibland är ärlighet överskattat. Detta är ett sådant tillfälle. Jag tycker dessutom att du ska sluta skuldbelägga dig själv. I bland hettar det till och brallorna åker av. Så är det bara. Särskilt efter ett par pannor rötjut med en stilig singelman. För rent tekniskt var faktiskt både du och mannen singel vid tillfället för kuckelimuck. Alltså: Doktorns visa och goda råd är att låtsas som det regnar och fortsätt ditt sköna liv.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se bums så kommer allt att lösa sig ska du se.

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Relationer

Kärlek

Sexualitet