Nicki Minaj är gravid

Visar upp magen på Instagram

Nicki Minaj ska bli mamma.
Nicki Minaj ska bli mamma.

Bebis på väg!

Popstjärnan Nicki Minaj är gravid.

”#Preggers”, skriver hon på Instagram.

Det är på Instagram som rapp- och popstjärnan Nicki Minaj, 37, avslöjar gravidlyckan via en bild på magen. Det är Minaj och maken Kenneth Pettys, 42, första barn tillsammans.

Världsstjärnan har tidigare pratat om sin önskan att bli mamma.

– Min största rädsla är att jag kommer bli så överröst av arbete att jag kommer glömma att leva mitt personliga liv till fullo. Om jag är klar med mitt femte album och jag inte har ett barn då, oavsett hur mycket pengar jag har, skulle jag bli besviken som kvinna, för jag känner att jag är satt här för att vara mamma, sa hon till Complex 2014.

”Vill se till att göra det i den ordningen”

Hon sa även att hon alltid drömt om att bli mamma efter att hon gift sig, vilket nu verkar slå in då hon och Pettey gifte sig 2019.

– Jag vill se till att jag gör det i den ordningen. Det har jag alltid känt sedan jag var ung, sa hon 2014 till Complex.

Stjärnorna gratulerar

I kommentarsfältet har gratulationerna strömmat in från både fans och andra kändisar.

”Ja, grattis vackra”, skriver Hollywoodstjärnan Halle Berry, 53.

”Grattis Nick! Du är vacker, det lyser om dig” skriver skådespelaren La La Anthony, 39.

La ner musikkarriären

I höstas kom även nyheten att Nicki Minaj skulle lägga micken på hyllan för att satsa på att just bilda familj. Och sen senaste tiden har fansen spekulerat i om hon ska få tillökning eller inte då hon setts täcka för magen på bilder.

”Jag har bestämt mig för att gå i pension och skaffa familj. Jag vet att ni är lyckliga nu. Till mina fans, fortsätta representera mig, gör det tills jag dör”, skrev rapparen på Twitter då.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN