Ellie Goulding är gravid: ”Inte riktigt planen”

Popstjärnan visar magen i Vogue

Publicerad:
Uppdaterad:
Ellie Goulding.
Foto: Vianney Le Caer / TT NYHETSBYRÅN
Ellie Goulding.

NÖJE

Ellie Goulding är gravid.

Det berättar hon i en intervju med Vogue.

– Det gick så fort, och sen går det nästan inte att förstå, säger hon.

Artisten Ellie Goulding, 34, och hennes man konsthandlaren Caspar Jopling, 29, väntar barn, det avslöjar hon i en intervju med Vogue. Hon är i vecka 30 och att det är första gången hon nämner graviditeten offentligt. Senaste gången hon visade sig offentligt var på en tillställning i augusti på V&A museum.

– Vi gjorde en show. Jag var gravid då utan att veta om det. Det var runt samma tid som jag och Caspar smet iväg när det tilläts för att fira vår bröllopsdag. Det var då vi fick veta att jag var gravid, berättar hon.

– Det var helt galet eftersom det var på vår ettårsdag. Det var inte riktigt planen. Tanken att bli gravid kändes inte realistisk. Att bli gravid fick mig att känna mig som en människa. Jag vill hitta ett bättre ord för kvinnlig... Jag har kurvor nu som jag inte hade förut, jag gillar det. Min man med, säger hon.

Foto: Danny Lawson / TT NYHETSBYRÅN
Ellie Goulding och Caspar Jopling gifte sig i York, England i augusti 2019.

”Det gick så fort”

Ellie Goulding menar att graviditeten kom som en överraskning.

– Det gick så fort, och sen går det nästan inte att förstå. Du äter samma mat, du ser likadan ut, så jag levde förmodligen i någon slags förnekelse i början

Att vara gravid under lockdown har gett henne tid att reflektera över sig själv och sin tillvaro.

– Du har din partner, du har dina vänner, men det är en pandemi, det kan kännas ensamt. För det här var ingenting jag hade med i beräkningen just nu, och jag visste att det skulle bli en mer ensamt på grund av det som pågår.

– Illamåendet och tröttheten är någonting jag aldrig upplevt förut. Det känns som att det är tabu att prata om hur jobbigt det är att vara gravid.

Det har inte bara varit jobbigt att vara gravid säger hon sen.

– Men jag har en nyfunnen respekt för alla kvinnor som har barn.

Publicerad:

LÄS VIDARE