Lisa Nilsson: Jag ska inte leva med män

Därför håller inte relationerna

Lisa Nilsson.
Lisa Nilsson.

Lisa Nilssons kärleksliv har gått upp och ned.

I ”Hitfabriken” med Fredrik Ralstrand berättar artisten om svårigheterna hon upplevt genom åren när det kommer till män.

– Jag har jättesvårt med relationer som ska bestå, säger hon.

Artisten Lisa Nilsson, 52, är sedan 2015 singel.

I podcasten ”Hitfabriken” med Fredrik Ralstrand berättar hon om de svårigheter hon stöter på när det kommer till kärlekslivet.

– Jag har jättesvårt med relationer som ska bestå och jag har varit tvungen att lite grand ta det som kommer och vara glad om det någonsin kan bli något. Att jag har två barn är en bragd, säger hon.

Lisa Nilsson: ”Skev utgångspunkt”

Hon får frågan om vad det kan bero på att hennes relationer inte håller i längden.

– Dels tror jag att det är en lite skev utgångspunkt när det gäller vem är man när man går in i en relation? Är det verkligen jordat och förankrat eller är det hoppet som styr rörelserna? Jag tror att jag har varit lite utanför mig själv många gånger tack vare just succésagor och kändisskap och så där som jag inte riktigt har vetat vad man gör med, säger Lisa Nilsson.

Lisa Nilsson.
Lisa Nilsson.

Samtidigt berättar hon att det sällan varit hon som blivit lämnad i relationerna, utan snarare tvärtom.

– Det är inte så ofta jag har legat på någon hallmatta och gråtit efter en karl som har lämnat mig brutalt, utan det är ofta jag som har gått, säger hon.

De senaste åren har hon vuxit som person och blivit mer trygg i sig själv, säger hon. Men det tror hon också kan försvåra kärlekslivet.

– Det är alltid svårare att närma sig välgrundade kvinnor, det är ju ingen hemlighet.

Männens inflytande

Lisa Nilsson pratar om hur hon låtit män, både i jobbet och i relationer, ha inverkan på hennes beslut genom åren.

– Jag är så lättpåverkad också, det är därför jag säger att jag ska inte leva med män, de har för stort inflytande över mig, säger hon.

Samtidigt vill hon ändå tro att hon någon gång i framtiden kommer att hitta någon att dela livet med.

– Tråkigt hade det ju varit om det redan har varit sista gången, det vill jag inte tro. Men jag är definitivt inte ute efter illusioner längre, säger Lisa Nilsson.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN