Lisa Ajax: Börjat gå hos psykolog

Fick problem med magen och huvudet efter realityserien – sätter plus på livet

Lisa Ajax.
Lisa Ajax.

Kärlekslivet och framtidsplanerna känns mästerliga för Lisa Ajax – men hälsan får lägre betyg.

– Det har alltså inte varit så här ”åh wow”, säger hon efter att ha kommit hem från inspelningen av nya realityserien ”The island”.

Två veckor på en öde ö blev tufft för Lisa Ajax, 23. Efter att ha kommit hem från inspelningen av nya realityserien ”The island” på Kanal 5 och Discovery+ fick hon problem med magen och migränattacker, något som påverkar betygen när Aftonbladet ber henne att sätta plus på livet just nu.

Lisa Ajax.
Lisa Ajax.

Här är Lisa Ajax betyg på...

...hälsan Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

– Med hälsan så tänker jag på huvudet också, hur jag mår där. En tvåa bara.

Hur kommer det sig?

– Man gick ju ner i vikt på ön och sedan när jag kom hem så hade jag jättejättesvårt att äta. Jag hade mycket problem med min mage den första tiden, jag kunde knappt äta någonting. Jag kunde typ äta en liten potatis och lite typ tre bitar fläskfilé och sedan var jag helt proppmätt och liksom fick gå och lägga mig för att jag hade så ont i magen. Jag har i alla fall kommit igång med träningen så det är skönt. Men nej, det är lite i huvudet, det är lite hjärnspöken och sedan så är det bara jag har haft lite problem också med mitt huvud sedan jag kom hem. Jag fick huvudvärk och migränattacker. Men det har jag kollat upp och det ska nog lösa sig. Det har alltså inte varit så här ”åh wow”, men inte helt katastrof.

Godkänt men absolut inte bättre än godkänt helt enkelt?

– Nej, men jag tar tag i det i alla fall så jag har precis börjat hos en psykolog nu också. Det är väldigt skönt.

Lisa Ajax.
Lisa Ajax.

...hemmet Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

– Jag bor egentligen hos mamma, jag bor ju fortfarande hemma. Men min pojkvän har precis köpt en lägenhet som han har totalrenoverat och när jag kom hem från ön var det första natten vi sov där, fast det inte är klart. Köket är inte klart än så vi lever på utemat och jag får åka hem till mamma och laga matlådor typ. Så det blir väl en trea nu, men när köket är klart blir det en femma, det är en väldigt fin lägenhet.

Kommer ni flytta ihop tror du?

– Ja, i framtiden. Men vi kommer inte flytta ihop officiellt förrän vi köper något ihop så att det blir vår lägenhet.

Lisa Ajax.
Lisa Ajax.
Lisa Ajax och pojkvännen Max ”Klockrent” Huss.
Lisa Ajax och pojkvännen Max ”Klockrent” Huss.

...kärlekslivet Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Det är en femma.

Det hör jag nästan.

– Vilken tur, haha. Ja, men det är det. Jag var lite känslig precis när jag kom hem från ön, då ville jag att han skulle vara med mig hela tiden. Nu har det släppt, men det är en femma.

...karriären Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

– Nu med corona har det inte hänt så jäkla mycket, men nu öppnar det ju så det blir kanske bättre. Det får bli en trea för det händer lite, men absolut inte så mycket som jag vill.

...framtidsplanerna Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Där är det nog en femma. Jag har mina planer. Och om det blir så som jag vill att det ska bli så är det en väldigt bra plan. Man måste ju synas nu efter det här skitåret som nästan blivit två år. Så man vill bara ut och visa upp sig på nåt sätt. Så planen jag har är bra, tycker jag.

”The island” beräkna ha sändningspremiär senare i höst eller efter årsskiftet på Kanal 5 och Discovery+.

”The Island”  kommer sändas på discovery+ och Kanal 5.
”The Island” kommer sändas på discovery+ och Kanal 5.
Publisert:

LÄS VIDARE