Jennifer Aniston om återföreningen: ”Det var brutalt”

Stjärnan: ”Kunde inte sluta gråta”

Återföreningen av ”Vänner” 2021. Från vänster Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer och Matt LeBlanc.
Återföreningen av ”Vänner” 2021. Från vänster Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer och Matt LeBlanc.

”Vänner”-återföreningen blev en förvånansvärt intensiv upplevelse för skådespelarna.

Nu berättar Jennifer Aniston om hur de bröt ihop i tårar.

– Det var brutalt, säger hon i podcasten ”Literally”.

Jennifer Aniston, 52, berättar i Rob Lowes, 57, podcast ”Literally” om hur ”Vänner”-återföreningen påverkade skådespelarna mycket mer än vad de hade förväntat sig, i och med hur deras vägar banade ut efter den populära tv-seriens avslut 2004.

– Man tänkte att ”åh, det kommer att bli riktigt roligt att resa tillbaka i tiden” och det visade sig att ”ouch, det är rätt tufft att resa tillbaka i tiden”.

”Vemodigt”

Hon förklarar att mycket har hänt för var och en av dem under de 16 åren som gått sedan ”Vänner” avslutades, och att det därför blev extra tufft.

– Att gå tillbaka dit, det är nostalgiskt på ett sätt som också är lite vemodigt, du vet, för mycket har förändrats och vi har alla gått olika vägar, några enkla och några inte så enkla för oss alla ... det var brutalt och man kan heller inte stänga av det.

”Grät tillsammans”

Superstjärnan säger att de bröt ihop under inspelningen av återföreningen.

– Det var kameror överallt och jag kunde inte sluta gråta. Det var en period där vi alla grät tillsammans. David (Schwimmer) kanske inte grät. jag tror inte att vi bröt ner David. Men även (Matt) LeBlanc bröt ihop vid ett tillfälle. Du vet, Mr Tuffa Killen, vår bror. Mr Ogenomtränglig. Vår storebror som skulle döda någon om de tittade på dig på fel sätt. Även han blev lite blödig.

”Vänner” – back in the days.
”Vänner” – back in the days.
Publisert:

LÄS VIDARE