Michelle Rodriguez hotar med avhopp från ”Fast & the furious”

Skådespelerskan Michelle Rodriguez hotar att hoppa av ”The fast and the furious”.

Anledningen är att det inte är tillräckligt bra villkor för kvinnorna i film-serien.

– Jag kanske måste säga hejdå, skriver hon på Instagram.

Michelle Rodriguez, 38, har medverkat i fem av totalt åtta ”The fast and the furious”-filmer. Men några fler kanske det inte blir för hennes del.

”Jag hoppas att de bestämmer sig för att visa lite kärlek till kvinnorna i serien i nästa film. Annars måste jag kanske säga hejdå till en älskad franchise”, skrev hon på Instagram under tisdagen.

Roudriguez har tidigare uttryckt sin oro över den ”maskulina naturen” i filmserien i en intervju med Entertainment Weekly förra månaden. Hon vill att filmstudion ska börja göra den kvinnliga rösten hörd.

– Jag känner en stor tyngd. Jag är en komplett, fullständig feminist. Från dag ett ändrade jag karaktären från att vara något som jag inte kunde vara inför miljoner människor till en karaktär som jag faktiskt är stolt över, men vad är det egentligen för budskap vi sänder ut till kvinnor? Det har stor betydelse för mig, speciellt i den mansdominerade miljön som jag jobbar i, sa hon då.

Hon avslutar sitt inlägg på Instagram med att tacka för tiden i filmerna.

”Det har varit roligt och jag är tacksam för möjligheten som fansen och studion har gett mig genom åren”, skriver Michelle Rodriguez.

Publisert: