Tv-profilen anklagas för att ha dödat sin familj innan han sköt sig själv

NÖJE

En familj från tv-serien ”Wife Swap” har drabbats av en tragedi.

Ena sonen anklagas för att ha dödad sin bror och mamma innan han sköt sig själv.

1 av 2 | Foto: ABC
Kathryn Stockdale

Familjen Stockdale, kända från ABC:s reality-serie ”Wife Swap” går igenom en hemsk tragedi. Det var i torsdags eftermiddags som polisen larmades till familjens hem efter att ha fått ett samtal från adressen. Då polisen närmade sig huset hörde de skott gå av. På plats hittade de två familjemedlemmar dödade, mamman Kathryn Stockdale, 54, och sonen James Stockdale, 21. På plats fanns även Jacob Stockdale, 25, skjuten och allvarligt skadad. Polisen misstänker att han har dödat sin familj och sedan försökt ta sitt liv, rapporterar CBS news.

– Det här är en tragedi för familjen. Det är en tragedi för hela samhället, säger sheriffen George T. Maier till CBS news.

Pappan i familjen Timothy Stockdale var inte hemma i bostaden i Ohio vid tillfället och de andra två sönerna är bosatta på andra orter.

– Kathy har varit min älskade fru i 32 år och en fantastisk mamma till våra fyra söner. Hon älskade att vara en mamma och farmor, sa Timothy Stockdale i ett uttalande enligt CBS news.

”Kritiskt tillstånd”

Det var 2008 som familjen deltog i reality-serien ”Wife Swap” som innebär att två familjer byter mammor under två veckors tid. Jacob och James var tillsammans med sin pappa Timothy Stockdale och sina bröder även medlemmar i ”bluegrass”-bandet ”The Stockdale Family”.

”Vid sidan av att vara en talangfull musiker, tyckte James om att dansa och hade en medfödd kärlek för människor”, skrev den äldsta sonen Calvin Stockdale om sin döda bror i ett offentligt uttalande.

Han valde också att informera om Jacob Stockdales tillstånd och meddelade att ”han fortfarande är i ett kritiskt tillstånd och vi ber för hans fysiska återhämtning undertiden som familjen planerar för begravning och påbörjar den helande processen”.

Polisen har ännu ingen information om ett möjligt motiv.

ARTIKELN HANDLAR OM

Familj

Ohio