Gry Forssell

Gry Forssells fina kärlekshyllning till maken Alex

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Programledaren Gry Forssell och maken Alex Kossek firar tio år som gifta.

Gry Forssell har gjort karriär som programledare i 25 år och Alex Kossek slutade som frilansfotograf när de fick sitt första barn. På Instagram hyllar hon maken.

”Det har varit tio otroligt roliga och händelserika år sedan jag gifte mig med Alex, och nu hoppas jag på minst tio till”, skriver Gry Forssell i inlägget.

Gry Forssell, 44, träffade sin man Alex Kossek, 39, på jobbet. De har varit ett par i 16 år och gifta i tio. På fredagen firade de tennbröllop. Den folkkära programledaren delade med sig av en kärleksförklaring till sin make på Instagram:

”10 år. Det har varit 10 otroligt roliga och händelserika år sedan jag gifte mig med Alex och nu hoppas jag på minst 10 till”, skriver Gry Forssell följt av ett rött hjärta.

”Jag älskar dig”, avslutar hon inlägget med.

”Man måste snacka”

Gry Forssell började sin programledarkarriär för 25 år sedan. Hon har lett såväl radio- som tv-program. I sommar hörs hon i Mix Megapol på vardagsmorgnarna och på lördagskvällarna leder hon ”Sommarkrysset” på TV4. Hennes fullspäckade arbetsschema kräver familjens samtycke – och i synnerhet makens.

– Man måste snacka, annars funkar det inte. När jag började med radio, då var Vincent liten, då var jag borta varje morgon varje dag. Då fick ju Alex, min man, ta honom. Han slutade som frilansfotograf då, eftersom man som frilans måste vara stand by och det hade ju inte gått, har Gry Forssell tidigare berättat för Nöjesbladet.

Ersatte festen med renovering

De har barnen Vincent, 14, och Nikki, 8, tillsammans.

– Och mitt radiojobb påverkar ju honom fortfarande. Nikki gick precis ut ettan, så han har varit morgonansvarig i 13 år nu. Men det är ett beslut man måste vara två om, sa hon då.

Ett vinnande koncept som har hjälpt dem att få kärleken att bestå. Hon berättade i samma intervju att de inte hade planerat något speciellt firande av sin tioåriga bröllopsdag i förväg.

– Vi får hitta på något roligt sätt att fira på, men inte så hårt eftersom jag ska vara här på lördagen. Vi tänkte först ha en stor fest, men sedan renoverade vi i stället, sa hon med ett skratt.

ANNONS EXTERN LÄNK

Upptäck höstens nyheter från Carin Wester – handla hos Åhléns här

Åhléns

Publisert:

LÄS VIDARE

”Som barn var jag en klassisk medelmåtta”

ÄMNEN I ARTIKELN

Gry Forssell

Sommarkrysset

Kärlek