Svenska supermodellen rasar mot journalist

NÖJE

Vendela Kirsebom Thommessen har mag- smärtor och sömnsvårigheter efter påhopp

Den svenska supermodellen Vendela Kirsebom Thommessen har reagerat starkt på ett utspel mot hennes man, den norska politikern Olaf Thommessen.

– Jag ligger sömnlös, skriver hon i en debattartikel.

Foto: maria östlin
Vendela Kirsebom Thommessen.

Den norske journalisten Arnt Folgerøs gick innan jul till frontalangrepp mot venstre-politikern Olaf Thommessen, skriver VG Nett.

I en debattartikel i den norska tidningen Aftenposten riktar han skarp kritik mot Thomessen.

”Utan Olaf Thomessens svärmodersdröm-utseende, invandrarvänliga image och sin modellvackre fru med UNICEF-angagemang, hade han knappast varit en så fredad man av de norska tidningarna.

Personangrepp

I dag slår modellen tillbaka i en debattartikel i Aftenposten.

– Jag vet inte vem du är eller vad som driver dig till att känna så stark avsky för oss. Känner du oss över huvud taget? Varför är du så intresserad av oss, att du använder din fritid för att kränka och nedvärdera oss?, skriver hon.

Enligt Kirsebom Thommessen är hennes man van att hängas ut i medierna, men att det nu har gått över i rena personangrepp. Hon skriver också att hon själv mått mycket dåligt av det hela.

– Olaf tar kanske inte detta lika tungt, men jag har magsmärtor och ligger sömnlös. Jag är rädd att barnen ska läsa i tidningen eller höra om sin pappa.

Vendela Kirsebom Thommessen, född och uppvuxen i Stockholm, är nu aktuell i en reklamkampanj för underklädeskedjan Lindex tillsammans med Emma Wiklund.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!