Elena Belle om Ankas öppna brev: ”Hoppas på en personlig ursäkt”

Tv-profilen om Ankas ursäkt efter skandalbråket i ”Svenska Hollywoodfruar”

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Anna Anka ber om ursäkt i ett öppet brev efter det hätska bråket i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Elena Belle, som blev attackerad av Anka och kallad ”hora”, accepterar ursäkten.

Samtidigt är hon skeptisk.

– Jag hoppas att hon ber om ursäkt av rätt anledningar och inte för att hon insåg att detta kunde vara slutet på hennes tv-karriär, säger Elena Belle, som förväntar sig en personlig ursäkt.

Tittarna har rasat mot Anna Anka efter att ett bråk i ”Svenska Hollywoodfruar” urartat. I tisdagens program går hon till attack mot Elena Belles utseende, och kallar henne även för ”hora”.

Till Nöjesbladet sa Anna Anka att hon inte ångrade sitt agerande. Men så på torsdagskvällen gick hon ut med ett öppet brev där hon bad om ursäkt, till både sina kollegor i programmet och de svenska tv-tittarna.

– Jag inser i dag att jag gick för långt. Jag uttryckte mig dumt och ovärdigt. Därför vill jag be om ursäkt, både till programmets samtliga fruar och till den svenska tv-publiken, skriver Anka i brevet.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Elena Belle. Hon berättar att hon godtar ursäkten.

– Jag är inte person som inte kan ta emot en ursäkt. Jag tycker att det är stort att kunna be om ursäkt och alla kan göra fel. Man lär sig av sina misstag, skriver hon i ett sms.

Elena Belle: ”Brukar gå till personen”

Hollywoodfrun är dock inte helt övertygad om Anna Anka verkligen menar det hon säger.

– MEN jag är fortfarande inte övertygad om att hon ber om ursäkt av rätt anledningar. Hon nämner inte mitt personliga namn, utan nämner samtliga fruar”, säger hon och syftar på brevet.

Enligt Belle ska Anka fortsatt att rikta kritik mot henne ”online” så sent som under onsdagen.

– Jag hoppas att hon ber om ursäkt av rätt anledningar och INTE för att hon insåg att detta kunde vara slutet på hennes tv-karriär.

Elena Belle hoppas nu på en personlig ursäkt.

– Man brukar gå till personen man behandlat illa. Men självklart tar jag emot hennes ursäkt om hon nu menar det och går vidare. We all deserve a second chance.

Publicerad:

LÄS VIDARE