Camilla nyförlovad – med Amanda, 20

Uppdaterad 2013-02-19 | Publicerad 2012-11-24

Bytte ringar efter en kväll på krogen: Bara bestämde oss

Blixtförälskade För en vecka sedan träffades Camilla Henemark sin nya kärlek, Amanda, 20, på ett uteställe vid Fridhemsplan. Ett dygn senare var de förlovade. ”Efter bara en vecka tillsammans fyller vi i varandras meningar”, säger Amanda.

För en vecka sedan träffade Camilla Henemark sin nya kärlek på ett uteställe.

Efter 24 timmar förlov­ade de sig.

– I stället för att vela fram och tillbaka började vi vårt förhållande i andra änden genom att bestämma oss, säger Camilla och ger en kär blick till sin Kate Moss-kopia till flickvän.

Efter att ha träffats på ett uteställe vid Fridhemsplan i Stockholm för en vecka sedan gick det fort.

Camilla Henemark, 48, och hennes nya kärlek Amanda, 20, gick ett dygn senare till Guldfynd och ville gravera in något fint i varsin guldring.

– Vi fick så dålig service där så i stället gick vi in på Saker och Ting och hittade ett par plastringar för endast tio kronor. De får sitta på fingret symboliskt tills vi köper våra riktiga, säger Camilla och de båda fnissar glatt.

Söker nytt jobb

Amanda är uppvuxen i Solna där hon också bor. Hon har jobbat som säljare, men söker sedan två dagar tillbaka något nytt att sysselsätta sig med.

– Jag vill gärna jobba med något socialt, säger Amanda när vi ses i samband med en plåtning av hennes flickvän.

Hon förklarar att hon förstått att det händer mycket kring Camilla och att det väl bara är att vänja sig.

– Så fort Camilla har tid och det har lugnat sig lite, ska hon få träffa min mamma, säger Amanda.

”Mogen för sin ålder”

Camilla berättar att trots att Amanda är 28 år yngre och att hon själv är jämngammal med sin flickväns mamma, känner de inte av någon åldersskillnad.

– Amanda är otroligt mogen för sin ålder. Hon är så otroligt omtänksam och hon bryr sig verkligen om mig. Jag är den som stretat emot mest och är rädd för att bli dömd. Hon är så mycket mer vuxen i vårt förhållande helt enkelt.

Förstår varandra

Camilla tror att hennes vänner är mer oroliga att det inte ska hålla mellan de båda medan Amandas kompisar är mer coola kring situationen. Medan Camilla har fastnat för Amandas omtänksamhet har Amanda förälskat sig i Camillas humor.

– Vi förstår också varandra och efter bara en vecka tillsammans fyller vi i varandras meningar när vi pratar. Det vi inte delar är musik- smaken. Amanda berättar att hon älskar lite äldre musik, gärna från 1960-talet.

– Men Camilla håller för öronen och skriker ”stäng av”. Hon tycker jag ska lyssna på lite nyare musik, säger Amanda.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln