Här är kändisarnas helknäppa hobbies

Vi ser dem oftast på röda mattan eller på bioduken, men bakom hemmets stängda dörrar har stjärnorna helt andra intressen. Nu kan tidningen The Sun avslöja kändisarnas innersta hemligheter.

Se vem som tar hand om duvor, vem som klättrar i träd och vem som löser Rubiks kub på under två minuter.

Johnny Depp.
Johnny Depp.

Johnny Depp - Samlar barbiedockor

”Pirates of the Caribbean”-stjärnan Johnny Depp älskar barbiedockor och har en stor samling hemma. Han gillar också att köpa dockor föreställande sina kändis-kollegor som Beyoncé och Lindsay Lohan. Skådisen hävdar att en av hans största kvalitéer är att leka med barbies, men vi tycker nog att han är bra på en del annat också.

Cristiano Ronaldo - Spelar bingo

Cristiano Ronaldo gillar bingo.
Cristiano Ronaldo gillar bingo.

Vad har fotbollshunken Cristiano Ronaldo gemensamt med pensionärer och Leif “Loket” Olsson? Jo, enligt The Sun spelar han bingo. Anfallaren tycker att bingo är spännande för att man aldrig riktigt vet när man ska få den där sista siffran som fulländar spelet. Ja, Cristiano, det finns sannerligen olika definitioner av spänning.

Claudia Schiffer.
Claudia Schiffer.

Claudia Schiffer - Samlar småkryp

Supermodellen har ett skrämmande intresse - att samla insekter. Hon ramar in dem och låter tavlorna pryda väggarna i sitt hem. Hon berättar att fascinationen för spindlar funnits ända sedan barnsben. Vi på nöjesbladet är inte länge så intresserade av att göra ett “hemma hos-reportage” hos Schiffer.

Mike Tyson - Beskyddar duvor

Mike Tyson.
Mike Tyson.

Stenhårda boxaren Mike Tyson är känd för sina underliga husdjur och har haft både lejon och tigrar. Nu säger han att duvor är hans senaste passion och att det är det bästa djuret han någonsin haft. Till och med bättre än en björn som han hade hemma för ett tag sedan.

Paris Hilton.
Paris Hilton.

Paris Hilton – fångar grodor

Paris har tidigare uttalat sig negativt om jakt. Med hon gör ett undantag när det kommer till grodor. När hon besöker familjens olika rancher runt om i USA brukar hon leta i dammarna efter små grodor att fånga i hinkar. Men hon är noga med att tillägga att hon alltid släpper ut dem igen.

Simon Cowell - Trädkramare

Simon Cowell
Simon Cowell

Talangscouten Simon Cowell säger att han klättrar i träd varje dag. Kanske gör han det för att hålla sitt häftiga temperament under kontroll. Han säger också att han börjar varje dag med att titta på tecknade serier för att bli på bra humör. Det verkar fungera... Sådär.

Justin Bieber.
Justin Bieber.

Justin Bieber - Löser svåra pussel

Superstjärnan och skandalmakaren Justin Bieber löser rubiks kub på bara en minut och 23 sekunder. Men han har en bit kvar om han vill bli bäst i världen, 5,55 sekunder ligger rekordet på.

Taylor Swift.
Taylor Swift.

Taylor Swift - Julpysslar

Supersöta sångfågeln Taylor Swift gör sina egna julklappar. Hennes specialitet är egna snöglober med glitter i som hon delar ut till släkt och vänner i juletid.

Kristen Stewart - Jonglerar

Kristen Stewart.
Kristen Stewart.

Att ”Twilight”-stjärnan har många bollar i luften råder det ingen tvekan om. Men bokstavligt talat så är hon en stjärna på att jonglera. I alla fall om man får tro ”från och till-pojkvännen” Robert Pattinsson.

Publisert:

Ämnen i artikeln