– Skulle aldrig göra som Laila

Av: Ninna Prage

Publicerad:
Uppdaterad:

Emma Andersson sågar Bagge – tänker inte sälja bilderna från bröllopet med ”Zäta”

1 av 5 | Foto: Magnus Rangvid Chammon
Pangbrud 120 gäster och fest i tre dagar. Emma Andersson sparar inte på krutet när hon äktar sitt hockeyproffs Henrik ”Zäta” Zetterberg i slutet av sommaren.

I sommar gifter sig Emma Andersson och ”Zäta” under storslagna former.

Men det kända paret skulle aldrig göra en ”Laila och Niclas” – och sälja sina bröllopsbilder.

– Herregud, det ska ju vara en privat tillställning, säger tv-profilen till tidningen Chic.

I fyra år har Emma Andersson, 30, och hockeyproffset Henrik ”Zäta” Zetterberg, 29, varit tillsammans. Men nu tar paret, som sedan 2007 delar lyxvilla i USA, sitt förhållande en nivå högre och gifter sig – i Sverige.

I nya numret av tidningen Chic pratar Emma Andersson om det påkostade bröllopet, som är planerat till slutet av sommaren.

Gästlistan är minst sagt lång.

– 120 personer! Det är mer tidskrävande än man tror. Nu har jag hjälp av en tjej i Sverige som är vår bröllopskoordinator, säger hon.

Fest i tre dagar

Kalaset ska pågå i dagarna tre – med mingel, vigsel och en efterfest med mycket dans.

Men svenska folket kommer knappast att få följa den spektakulära kändisvigseln på nära håll, som när ”Idol”-jurymedlemmen Laila Bagge, 37, och Niclas Wahlgren, 44, gifte sig i Stockholm i mars.

– Nej, aldrig i livet! Man kommer inte att få se bilder från vår dag i Expressen. Herregud, det ska ju vara en privat tillställning, säger Emma Andersson.

Lite lugn – sedan barn

I intervjun berättar hon vidare att Henrik Zetterberg får henne att känna sig som världens bästa och mest älskade person. Efter den stora dagen ser den forna dokusåpadeltagaren och programledaren fram emot en lugn tid med sin nyblivne make.

Men så länge dröjer det kanske inte innan de förälskade skaffar sitt första barn, avslöjar Emma Andersson för Chic.

Hon blir gärna mamma – när bröllopsstöket är förbi.

– Vi vill ha åtminstone ett år till tillsammans då vi bara får rå om varandra innan vi välkomnar en ny familjemedlem. Dessutom vill jag inte vara gravid och må illa under mitt bröllop. Jag vill kunna dricka champagne och komma i brudklänningen, säger hon.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN