Malin: Jag blev helt chockad

NÖJE

Pontus Hagberg friade till sambon på Aftonbladets löpsedel

Foto: ”Jag blev helt chockad” säger Malin om frieriet via Aftonbladets löpsedlar.

I dag fick Malin Eriksson sitt livs överraskning. Hennes sambo friade till henne. På Aftonbladets löpsedlar.

– Jag blev helt chockad, säger hon.

Med hjälp av Aftonbladet kunde hudiksvallsbon Pontus Hagberg i dag ge sin sambo en rejäl överraskning. I kärlekskampanjen Säg JA! får utvalda personer fria till sina älskade på ett unikt sätt – på tidningens löpsedlar. I dag gick färden till Hudiksvall och en intet ont anande Malin Eriksson. En chaufför plockade upp den rejält förvånade Malin vid hennes jobb för en tur runt om i staden i en vit limousin.

– Jag trodde det var en frälsningssoldat och ville inte alls följa med, säger Malin efteråt.

Färden gick via Cleo tobak för att hämta ett fång rosor. Där fick hon plötsligt syn på en bild på sambon Pontus – på Aftonbladets löpsedel – och texten "Malin Eriksson, vill du gifta dig med mig?"

Mamman nervös

Nere på Möljen torg väntade sedan sambon tillsammans med släkt, vänner och grannar som med framgång hållit tyst om händelsen.

– Jag har inte sovit ordentligt på flera dagar. Jag var livrädd att jag skulle råka försäga mig, säger Malins mamma Eva Erisson.

En märkbart tagen Malin klev ur limousinen, gick uppför den utrullade röda mattan till allas jubel och fram till Pontus som fallit ned på knä bland röda hjärtballonger och rosor. Med ett stadigt tag om hennes hand och med en inte fullt lika stadig röst kom frågan:

– Min rakryggade vackra Malin, vill du gifta dig med mig?

– Jag anade ingenting. Jag blev helt chockad, berättar Malin efteråt.

Vad hon svarade? Det får du veta i Aftonbladet i morgon.

ARTIKELN HANDLAR OM