Hundar

”Våra bästa år”-stjärnans hundar misshandlade av inbrottstjuv

Bröt Jacks nacke och svanskota

Av: 

Stina Dahlgren

NÖJE

Krista Allens bägge hundar misshandlades av en inbrottstjuv skriver TMZ.

Den ena hunden fick både nacke och svanskota bruten.

”Vem kunde ana att så snart jag lämnade huset, skulle han uppleva ett sådant hemskt trauma” skriver skådespelerskan på Instagram.

Krista Allen, 45, är mest känd för sina roller i “Days of our lives” och “Baywatch”. I går kom hon hem till sitt hus i Kalifornien och hittade där en kvinnlig inbrottstjuv i full fart rapporterar TMZ. Allen ringde omedelbart polisen och lyckades hålla fast kvinnan tills förstärkning anlände. Tjuven hade druckit av skådespelerskans alkohol, ätit av de piller och mediciner som fanns i huset samt fått tag på Allens sexleksaker.

Satt i fängelse

Kvinnan anhölls, men strax därefter märkte Allen att hennes ena hund var ordentligt skadad. Hunden Jack kunde inte resa sig upp och togs till veterinären med en gång, där man misstänker att han har blivit sparkad av inbrottstjuven. På sin Instagram skriver skådespelerskan om händelsen.

”Vem kunde ana att så snart jag lämnade huset, skulle han uppleva ett sådant hemskt trauma. Den kvinna som tog sig in i mitt hus och bröt hans nacke och ryggrad är i fängelse.”

”Är i stor smärta”

Allens andra hund har också haft skador på sitt bakben och tvingats uppsöka veterinär. Även dessa skador tror man är orsakade av inbrottstjuven.

”Hon sparkade också Jacks bästa vän, Jake the Puggle och skadade hans bakben. På väg till att se @drjeffwerber för några laserbehandlingar för båda hundens smärta. Jack är i stor smärta, skicka era tankar.” skriver Krista Allen.

ANNONS

Muminmuggen ABC finns nu äntligen i lager! Du beställer den hos Cervera.

Extern länk från Cervera

Köp här!

10 saker du (nog) inte visste om supersåpan ”Våra bästa år”
Publisert:

LÄS VIDARE

Mörkret bakom ”Orange is the new black”

ÄMNEN I ARTIKELN

Hundar

Våra bästa år

Inbrott