”Allt för Sverige”-vinnarens svar efter vännens påhopp: ”Löjligt”

avJakob Meijer

NÖJE

Han åkte ut, fick en ny chans och tog hem hela rubbet.

Dylan Ratell är årets vinnare av ”Allt för Sverige”.

– Jag hoppas kunna flytta till Stockholm en dag, säger han till Nöjesbladet.

1 av 4

Efter en jämn finaltävling mot Tori Allen var det till sist Dylan Ratell som kunde svepa den svenska flaggan om sina axlar, och konstatera att han vunnit årets säsong av ”Allt för Sverige”.

Han berättar att han först i finalen insåg att han faktiskt kunde vinna.

– Jag gick in i det här utan att veta om jag var tävlingsinriktad, så jag blev väldigt överraskad, glad, men överraskad att jag tog mig till slutet, säger Dylan Ratell.

Han berättar att det var speciellt att ställas mot just Tori Allen i den avslutande tävlingen.

– Jag kom Tori och Nathan väldigt nära i slutet. Jag var verkligen ledsen för Toris skull när Nathan åkte hem, jag visste att de kommit varandra nära, så jag försökte vara väldigt stöttande de sista dagarna.

Försvarar sig efter kritiken

En annan deltagare som Dylan Ratell kom nära under inspelningen i Sverige var Kristin Lancione. Faktum är att utan henne hade Dylan aldrig vunnit. Dylan som åkte ut tidigare under säsongen fick möjlighet att stanna kvar eftersom Kristin valde att ge upp sin plats för hans skull.

Kristin Lancione har senare avslöjat för Nöjesbladet att allt var uppgjort och ett spel för kamerorna.

– Jag vet att det har varit mycket drama sedan vi slutade filma. Men jag kan lova dig att där och då var det väldigt autentiskt. I alla fall från min sida, säger Dylan Ratell.

Kristin har även anklagat flera deltagare för att sprida dålig stämning, och sagt att hon i dag hellre hade gett bort sin plats till någon annan än just Dylan.

– Jag tycker det är ganska löjligt. Det var inte det som hände, om du förstår vad jag menar. Vid den tiden var vi väldigt nära. Jag vet inte, jag tycker det var ett löjligt sätt att försöka såra mina känslor. Sen tror jag inte heller det hon säger är sant.

Vill flytta till Sverige

Dylan ser tillbaka på sin tid i Sverige med värme, och han säger att han hoppas kunna flytta till Stockholm där en stor del av hans svenska släkt bor.

– Jag visste verkligen inte att jag hade så mycket släkt, jag trodde det var färre än tio. Det var överväldigande, men alla var så snälla, säger han om mötet med sin familj som han fortfarande har kontakt med.

ARTIKELN HANDLAR OM