”Gud visade mig vad jag skulle heta”

Läs hela chattet med E-type

E-Type säger: Hej allihopa, förlåt att jag är sen!
blåbärsblomma säger: hur känns för dig att vara andra chansen med poodles?tror du att ni kommer till finalen?
E-Type säger: Jag hoppas verkligen att vi kommer till final. Vi kommer att göra vårt bästa. Det var många bidrag och som låtskrivare är jag väldigt glad ändå!
JIMBO säger: Hej! Vad har du för förebilder inom musiken?
E-Type säger: Väldigt många och olika. Jag är allätare. Bob Marley, gammal hårdrock, Earth Wind and Fire, Mozart, gamla Michael Jackson....
Ryan säger: Vad tycker du om kritik?
E-Type säger: Kritik är en nyttig ingrediens i livet om den är befogad och kommen ifrån en källa som man personligen respekterar. Kritik från annat håll är inte värd pappret den är skriven på.
Holger Strålbacke säger: Hej E-type och tack föra alla goa hits! Hur kom du på ditt artistnamn?
E-Type säger: Hej själv och tusen tack! Jag tyckte jag behövde ett tuffare namn än Martin Erikson. Precis när jag skulle skriva kontrakt så åkte en Jaguar E-Type förbi och då kände jag att Gud visade mig vad jag skulle heta.
The Poodles säger: Hallå ! varför just göra en låt med the poodles ? varför inte köra ensam?
E-Type säger: Jag har gjort festivalen ensam, och det var... ensamt. Allt blir så mycket roligare om man är flera. Att göra en vanlig E-Type-låt hade varit som att spela en gammal låt igen.
jocke säger: hej. måste säga att jag diggar din typ av musik. kommer det komma något nytt album ? och kommer du fortsätta med den musikstilen du har kört innan eller blir det lite mer rock nu?
E-Type säger: Jag har precis släppt ett discoalbum som heter Eurotopia. Men lite rock är alltid nyttigt för kroppen. Om Line of Fire blir en hit så blir det nog en platta tillsammans.
MashRam säger: Är det inte läskigt på scen med all eld och sånt?
E-Type säger: Man ska ha tränat lite och ha lite erfarenhet av det. Det är inte någon låtsaseld. Men jag har duktiga pyrotekniker.
Vidar säger: Hej! Vad tycker du är roligast? Att åka på turné eller att delta i Melodifestivalen? Varför?
E-Type säger: Båda är roligt. Jag skulle inte vilja göra festivalen hela året, men att åka på turné är min vardag. det ena gör att det andra blir roligare. livets kostcirkel måste ha olika ingredienser.
Stella säger: Hej! Måste bara berömma er för en otroligt bra låt! Nu till min fråga: Skulle du kunna tänka dig att klippa av dig håret?
E-Type säger: Nej. Jag har sett när korthåriga människor headbangar, och det ser för tokigt ut!
JIMBO säger: Ditt framträdande var grymt! hur känns det att bli brädade av Christer Sjögren?
E-Type säger: Tusen tack. Jag älskar Christer så det var bara en ära. Jag vaknade med hans låt i hjärnan. Däremot tycker jag att Amy har gjort bättre låtar innan, men hon är jätteduktig.
Westerling Jansson säger: Vilket är svårast på scen, att sjunga eller vara så cool som möjligt när man rör sig?
E-Type säger: Det är lättare att rappa och vara cool på scen, än att sjunga. och jag som aldrig sjungit förr vet inte hur det såg ut. Det är svårt att göra både och.
anders säger: när har du tänkta att bygga den där vikinga byn elr har jag fel :S men om så kommer jag att vara stamkund där :D
E-Type säger: Oj, vad roligt. Då ska vi se till att bygga den snarast. Vi har ansökt om bygglov, så nu är det upp till kommunen.
Pierre säger: Vad gjorde ni på efterfesten?
E-Type säger: Det är hemligt egentligen... men jag kan avslöja att vi drack en jädra massa jesusjuice. Många lättöl gick åt. Vi hade hemskt roligt och dansade och kramades och tittade på snygga tjejer.
Sara säger: Hur gammal var du när du spelade in din första låt?
E-Type säger: 12-13. Jag spelade trummor i vårt dåvarande band som hette Jahra Sahara.
Zebbe säger: Hej E-Type!!! vem skulle du vilja sjunga tillsammans med?
E-Type säger: Jag sjunger gärna mera med Jakob i Poodles. Annars kan jag tänka mig att sjunga med Celine Dion. Och Bob Marley, såklart.
JIMBO säger: Finns det någon från de andra deltävlingarna ni inte skulle vilja ha mot er i andra chansen?
E-Type säger: Det blir svårt om Charlotte eller Carola är där. Då är man ju rätt rökt. Jag hoppas att det är någon av soporna så att vi går vidare.
Ryan säger: Har hört att du är ett stort fan av Mora Träsk stämmer det? puss
E-Type säger: Jag har inte alla skivorna, men de är underbara.
E-Type säger: Puss och kram till alla som har röstat! Hjälp oss nu att ta oss till finalen!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN