”Jag vill kunna hålla om mina barn snart”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Travis Barker om flygkraschen

Flygplanet av märket Learjet blev ett utbrunnet vrak efter olyckan.
Foto: ap
Flygplanet av märket Learjet blev ett utbrunnet vrak efter olyckan.

Nu talar den före detta Blink 182-trummisen Travis Barker ut för första gången efter den svåra flygkraschen där fyra personer dog.

– Jag är bara tacksam över att vara vid liv.

Foto: ap
Adam ”DJ AM” Goldstein och Travis Barker överlevde kraschen.

Travis Barker, 32, och vännen Adam ”DJ AM” Goldstein, 35 fick andra och tredje gradens brännskador på händerna och underkroppen – men var de enda som överlevde flygkraschen i South Carolina den 19 september.

– Jag hatar flygplan, berättar Barker i nya numret av Us Weekly.

Det är första gången som stjärnan talar ut om flygkraschen.

– Min största rädsla har alltid varit att råka ut för en flygolycka, så när det här hände... jag är bara tacksam över att vara vid liv.

”Operation efter operation”

Adam Goldstein har lämnat sjukhuset, men Travis Barker vårdas fortfarande för sina skador vid Grossmans brännskadecenter i Los Angeles.

– Jag mår så bra jag kan göra, men jag är så ivrig att komma härifrån. Det har varit operation efter operation för mig. Jag har tredje gradens brännskador från från fötterna upp till midjan och på bägge händerna. Jag ska försöka återhämta mig snabbt så att jag kan hålla om mina barn snart igen och spela trummor igen.

Den före detta Blink 182-batteristen hade varit vegetarian i över 25 år innan olyckan, men var tvungen att börja äta kött igen på sjukhuset för att snabba på läkningsprocessen.

– Jag behöver protein från mat, så jag har ändrat min diet. Det är inget jag ångrar alls, och jag mår så mycket bättre.

Publicerad: