Klick!

Tvillingfrossa i Hollywood!

Av: 

Mirja Lundqvist

NÖJE

Nej, du ser inte dubbelt! En efter en har de pluppat ut i par, stjärnornas tvillingbarn. Och rapporterna om kändisarna som väntar tvåfaldig babylycka tycks aldrig sina.

Brangelina

Ingen kan ha missat att Hollywoods vackraste par Angelina Jolie, 33, och Brad Pitt, 44, nyligen utökade sin barnaskara. Men beskedet att det skulle bli två på samma gång kom först som en överraskning:

– Vi garvade något hysteriskt. Min syster hade skämtat om tvillingar kvällen före, för både hon och mina farföräldrar har fått tvillingar. Men vi hade inte förväntat oss det, berättar den nyblivne sexbarnspappan för Klick!.

Den 12 juni såg nytillskotten Vivienne Marcheline och Knox Léon dagens ljus på Foundation Lenval-sjukhuset i franska Nice. Paret har sedan tidigare barnen Maddox, 7, Pax, 4, Zahara, 3, och Shiloh, 2.

Marcia Cross

Länge trodde ”Desperate housewives”-stjärnan Marcia Cross, 46, att hon och maken, börsmäklaren Tom Mahoney skulle förbli barnlösa.

– Jag blev helt tagen när jag fick veta att jag väntade tvillingar, jag behövde en minut för att smälta det, säger skådespelerskan till People.

Döttrarna Eden och Savannah föddes den 20 februari i fjol på ett sjukhus i Los Angeles.

– Vi gjorde provrörsbefruktning en vecka efter bröllopet. Det var meningen att vi skulle åkapå en drömsmekmånad, när jag sa: låt oss stanna och ge den här bebisen en chans, berättar Marcia.

JLO

Den enorma magbulan orsakade tidigt spekulationer som snart bekräftades. Att latinodivan Jennifer Lopez, 39, och hennes jämnårige äkta make Marc Anthony väntade tvillingar var heller ingen stor överraskning för sångerskans pappa.

– Min syster fick också tvillingar, så det är en ärftlig sak, sa David Lopez i en spansk tv-intervju i februari.

Syskonduon Max och Emme gjorde entré på sjukhuset i Lon Island i New York den 22 februari i år och de nyblivna föräldrarna fick motsvarande 37,3 miljoner för att visa upp sina telningar i amerikanska People.

"Man är aldrig ensam"

Klick! ringde upp schlager-stjärnan Henrik Rongedal, 43, som är 13 minuter äldre än tvillingbrorsan Magnus.

Foto: MAGNUS SANDBERG
Foto: MAGNUS SANDBERG

– Det bästa med att vara tvilling är att man aldrig behöver vara ensam, man har alltid en lekkamrat som till och med är lika gammal. Det sämsta är precis samma sak, det är alltid någon som konkurrerar om utrymmet och man kan bli lite socialt slö när man aldrig behöver ringa en kompis.

– Vi har aldrig gjort några ”vi är tvillinglika-bus”, däremot hamnar vi ofta i situationer där folk tar fel. När någon har pratat i fem minuter om något man inte har en aning om är det lite pinsamt att berätta att de tagit fel på person. Det enklaste sättet att se skillnad på oss är att Magnus har örhänge.

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!