Klick!

”Britney Spears är fortfarande skör”

Av: 

Joel Ågren

NÖJE

Stjärnans comeback är inte så problemfri som skivbolaget vill få det att se ut som

Med kritikerrosade albumet ”Femme fatale” återvänder skandaldrottningen Britney Spears, 29, till rampljuset – fyra år efter det famösa sammanbrottet som började med en rakad skalle och kulminerade i en lång sjukhusvistelse och att hon förlorade vårdnaden om sina barn.

En stjärna som nu är i högform, om man får tro Britneys egen pr-stab. Men personer nära sångerskan beskriver helt andra sidor av pop-prinsessan.

– Hon är fortfarande väldigt skör och var tungt medicinerad för bara några månader sedan. Hon kan inte göra någonting på egen hand. Ibland beter hon sig som en zombie, säger en källa till The Sun.

Även promotionbilderna på sångerskan sägs vara kraftigt retuscherade. Allt för att upprätthålla bilden av ”den nya Britney”.

– Hon har gått ner många kilo inför sin comeback men bilderna är så långt ifrån verkligheten som man kan komma. Det är som att de har retuscherat hela hennes liv, säger källan till The Sun.

Stjärnans känslor för pojkvännen Jason Trawick verkar desto mer äkta. Britney sägs nu vara i full färd med att planera inför parets framtida bröllop. Vänner uppger att hon vill ha en ring på sitt finger innan årsskiftet.

– Nu när hennes album är ute och turnén är bokad så känner hon att giftermål och fler barn är nästa steg, säger en källa till The Sun.

ANNONS EXTERN LÄNK

BARA TIMMAR KVAR! Skaffa ett nytt HBO Max-konto här och få 50 % rabatt – livet ut! HBO MAX

Hbo Max

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!