Spogge dumpad – på Facebook

avFrida Hübenette Högberg

NÖJE

Mattias Spogardhs hjärta krossat – flickvännen gjorde slut via ett meddelande på Facebook

Efter ett helt liv av motvind på tjejfronten trodde ”Biggest loser”-deltagaren Mattias ”Spogge” Spogardh, 25, att han äntligen hittat rätt.

Men nu har tittarfavoriten blivit dumpad av sin nya kärlek – via Facebook.

– Jag hade gått och kärat ner mig totalt i den här tjejen, vi hade dejtat hur mycket som helst – och så rycker hon bara undan mattan som ingenting, berättar en nedstämd Spogge för Klick!

– Plötsligt var jag inte intressant längre. Jag fick ett Facebookmeddelande, hon vågade inte ens ta det ansikte mot ansikte utan skrev hejdå där. Jag tycker det var jävligt lågt, säger han.

Trots att Spogge har badat i beundrarbrev efter tv-succén är hans tro på kärleken inte särskilt stor i dag.

– Jag vet inte om jag är så intresserad när det bara händer ­sådant här hela tiden. Självförtroendet var på väg uppåt och allt har varit kalas – men så blir det bara skit ändå.

Jönköpings­killen har dessutom svårt att hålla igång viktkampen på egen hand, och väger nu 10 kilo mer än vid ”Biggest loser”-finalen i ­januari.

– Jag tränar fortfarande, men det har blivit för mycket festande på sistone. När folk drar i en har jag väldigt lätt att tacka ja och det är väl både på gott och ont, säger Spogge – som försöker hålla hoppet uppe trots senaste tidens bakslag.

– Det här är bara lite smågrus i maskineriet. Motivationen är kvar, det är inget snack om det. Ge upp finns inte med i mitt ordförråd längre, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!