Susan Boyles nya stil

avFrida Sjödin

NÖJE

Ny outfit för ett nytt liv

1 av 2 | Foto: all over press
Tummen upp Susan Boyle i fler färger än vanligt.

– Hon måste vara precis som hon är för det är därför vi älskar henne, sa jurymedlemmen Amanda Holden i ”Britain's got talent”.

Men lite nya kläder har sångerskan Susan Boyle i alla fall kostat på sig efter sin enorma tv-succé.

När Susan Boyle från Blackburn, West Lothian, öppnade munnen och sjöng i ”Britain's got talent” så öppnades en helt ny värld för den 48-åriga skotskan.

Förutom mångmiljonpublik på Youtube så har Susan Boyle även gästat några av de största talkshowerna i USA. Hon är också på gång att gästa Oprah Winfrey. Den okyssta skotskan som hånades för sitt hår som ung har charmat de flesta i sin väg.

Ingen makeover

Och att Susan Boyle ska hållas så oförstörd och oförändrad som möjligt är något som jurymedlemmen Amanda Holden i ”Britain's got talent” kämpar för.

– Jag kommer inte att låta Simon Cowell ta henne till sin tandläkare och jag kommer definitivt inte låta henne komma i närheten av hans frisör. I samma minut som vi gör om henne till en glamourmes har vi spolierat alltihop, säger hon till brittiska The Mirror.

Men Susan Boyle själv kan tänka sig att få lite hjälp på traven med utseendet nu när hon blivit stjärna.

– Jag måste se över mina klänningar och min vikt. Det var inte förrän jag såg mig själv i tv som jag insåg hur jag såg ut. Det är ingen stor grej, men jag kommer att träna lite mer för att få ordning på det. Jag vill bara se bra ut. Och smart, säger Susan Boyle till The Mirror enligt entertainmentwise.com.

Nya kläder

Och nu har Susan Boyle kostat på sig lite nya kläder. I en helt ny stass hälsades hon välkommen av några fans på gatan till sitt hem och gav även sina två karakteristiska tummar upp för fotograferna.

Susan Boyle