”Jag har alltid satsat på musiken helt”

NÖJE

Läs hela chattet med Niclas Wahlgren

   Niclas Wahlgren säger: Hej hej, nu är jag här, ursäkta förseningen

Victor säger: Är du nöjd med ditt framträdande??

   Niclas Wahlgren säger: Jättenöjd. Hoppas ni var det också.

Lena säger: Hej Nicke!! Kul att Du var med i festiavalen! Min dotter ÄÄÄLSKAR Nicke! Blir det mer Nicke och Nilla, eller ska Du satsa på musiken helt nu?

   Niclas Wahlgren säger: jag har alltid satsat på musiken helt. Nicke och Nilla är musik. ”Vuxenmusiken” är min grej. Jag älskar det.

ashkin säger: finns det något som du tycker du kunde göra bättre?

   Niclas Wahlgren säger: Det finns det alltid. Men i det stora hela är jag mer än nöjd. Låtskrivarna var väldigt nöjda och jag är lycklig över att det gick så bra.

Jippe säger: kebab eller pizza?

   Niclas Wahlgren säger: Sushi.

Rogga säger: Tjena Niclas! Vilken är din ackordsföljds-favorit?

   Niclas Wahlgren säger: Det måste väl bli g-d-emoll-c. Och så sjunger man något utan kläder i regn till... Det brukar funka bra.

En droppe säger: Vad var roligast med Karlstad?

   Niclas Wahlgren säger: hela veckan var otroligt roligt att vara med om cirkusen. Att jag gick vidare när media önskade att jag inte gick vidare, det var riktigt roligt. tack alla ni underbara som röstade. Härligt att det är ni som bestämmer!

Tindra säger: var du med i melodifestivalen för att göra nystart på din karriär eller vad var tanken?

   Niclas Wahlgren säger: Jag var med för att jag fick en så bra låt. Sen är det ju så klart bra för karriären, men låten är viktigast.

emelie säger: vem ville du helst skulle gå vidare med dig?

   Niclas Wahlgren säger: Sonya. Hon är en väldigt fin människa med en väldigt bra låt!

Pippi säger: Tjena moss! vilken är DIN schlagerfavoritlåt?

   Niclas Wahlgren säger: Av gamla låtar så är det Michelangelo med Björn Skifs, av nyare låtar så tycker jag nanne Grönwalls låt Håll om mig. Den borde ha vunnit förra året.

emsi säger: Vem är snyggast: Kikki Danielsson eller Magnus Carlsson?

   Niclas Wahlgren säger: Kikki Danielsson.

Camilla säger: Niclas, kommer du släppa någon platta nu?

   Niclas Wahlgren säger: Vi sitter just och pratar om det. Jag släppte en i november som heter Modiga dårar. Till sommaren kommer det med all säkerhet någon...

sonja säger: hur många djur har du

   Niclas Wahlgren säger: Jag är tyvärr allergisk mot pälsdjur, men jag gillar djur mycket så jag har haft katt. Som andra allergiska har jag haft fiskar, skäldpaddor och vandranade pinnar. Vore jag inte allergisk skulle jag ha en stor häst. Nu har jag motorcykel istället...

Lina säger: Hur är det att ha vuxit upp i en "kändisfamilj"?

   Niclas Wahlgren säger: Det har varit väldigt bra. Om det är mer speciellt vet jag inte, för jag har bara haft den familjen. Men det har funkat väldigt fint.

jajje säger: Hej Niclas! En mycket bra låt som du sjöng! Vad betyder den för dig?

   Niclas Wahlgren säger: Tack så jättemycket1 Den betyder otroligt mycket. Dels för att den är otroligt fin, dels att den tagit mig vidare i melodifestivalen vilket är otroligt stort!

   Niclas Wahlgren säger: Största tack och all värme till alla som röstat på mig. Nu tar vi vidare det till Andra chansen och skräller där! Stor kram från Niclas!